Zavod Notranji izvir

  Zavod Notranji izvir je predan raziskovanju in obujanju notranjih potencialov človeške narave.

  Dejavnosti zavoda Notranji izvir so namenjene ljudem, ki so sredi stiske ali iskanja novih poti, ki jih hromijo dušeči odnosi in vezi preteklosti ter tistim, ki bi radi naredili nekaj zase in si izboljšali kvaliteto življenja.

  Z metodo dela se lahko spoznate na individualnem svetovanju ali na delavnicah.

  Naša filozofija temelji na preprosti modrosti. Če hočemo res nekaj spremeniti v življenju, je treba odstraniti vzroke za probleme, ki v večini izvirajo iz naših preteklih izkušenj in so trdno zasidrane v podzavesti. Hkrati pa moramo najti stik z notranjim vodstvom, notranjim virom podpore, z modrostjo,ki jo vsi nosimo v sebi. Le tako se lahko osvobodimo bremen in z več samozaupanja zadihamo v zadovoljstvu in miru.

  Ob blagodejnem pogovoru se boste poglabljali v svoje procese. Hkrati vas bomo naučili vsega,kar potrebujete za samostojno delo. Nudimo vam svoje znanje, večletne izkušnje in orodja, s katerim lahko v svoje življenje vnesete pozitivne spremembe. Zelo nam je pomembno, da vsako druženje poteka v čim bolj sproščenem, toplem in če se le da tudi hudomušnem vzdušju.

  Ko boste enkrat dovolj gotovi v sebi za samostojno delo, se nam lahko pridružite na skupinah, ki vam bodo v oporo pri nadaljnjem delu.

  Več o naših dejavnostih, metodah dela in dogodkih zavoda si lahko preberete na

  Lahko pokličeta ali nam pišete, vedno vas bomo veseli.

  Topel pozdrav!

  Maja Papež Iskra