Who Am I?

  "Who Am I?"

  je glasbeni dogodek za vse tiste, ki so željni tovrstne zabave na višjem nivoju, z odlično house glasbo, z motom; dress to impress; metuljčki, kravate, večerne obleke in kar pričara čarobno mistiko samega večera so maske, ki jih dobijo obiskovalci na vhodu.


  Glavna posebnost je prav ta, da imajo gostje čez oči masko, kar doda samemu dogodku tisti mističen sensualni čar. Če gost nima svoje maske, zanjo poskrbimo mi.


  Pred tremi leti je bila prva izvedba "Who Am I?" serije uspešna. Dogodke smo delali na Ljubljanskem gradu (omejeno na 350 ljudi). Dogodokov vse skupaj je bilo 6. Vsi dogodki so bili razprodani.


  Po tehtnem razmisleku in glede na povpraševanje na trgu, smo se letos odločili, da ponovno stopimo v akcijo in popeljemo to serijo dogodkov še na višji nivo.


  Bistvo ostane, da v Ljubljani, kot prestolnici mesta, tovrstne zabave res manjkajo. Da bi se lahko vsi tisti ljudje, ki so zelo aktivni v svojem delu, intelektualci, menedžerji, tudi tujci (tudi bližnji sosedje, Italijani, Avstrijci, ki so veliki ljubitelji tovrstnih zabav) tako lahko umaknili in se preprosto prepustili večeru magičnosti. Zabava se bo odvijala v čudovitem ambientu, z odlično animacijo in dekoracijo, kjer bomo poskrbeli, da gostje večera ne bodo pozabili in se vedno znova vračali z navdušenjem.

  Ponudili jim bomo vse od dobre deep house, house glasbe, plesalk, privlačnih hostes ter posebno ponudbo rezerviranih separejev in miz za skupine, z izvrstnimi vini in priznanimi peninami ter slastnimi prigrizki. Program bo dodatno obogaten s strani ljudi, ki živijo in delajo na Ibizi.


  Mi smo pripravljeni, imamo močno voljo in izdelano vizijo, verjamemo v naš program.


  Lepo Vabljeni na našo serijo dogodkov v letu 2019/2020.


  "Man is least himself when he talks in his own person.


  Give him a mask and he will tell you the truth"


  "Who Am I?" I am…


  (Oscar wilde)