Veselje Do Življenja

Veselje Do Življenja

  Veselje Do Življenja - Joy of Life

  Koper, Nova Gorica, Sežana, Ljubljana

  Naša vizija in cilj so Osr(e)čujoči medosebni Odnosi. V ta namen izvajamo psihosocialna svetovanja za rezreševanje različnih psihosocialnih težav. Za globljo predelavo osebnostnih in čustvenih težav pomagamo s terapevtsko in astrološko obravnavo, z vključitvijo v delavnice, skupine za osebnostno rast, izobraževalne in družabne dogodke.

  Uspešno vam lahko pomagamo ko ste/a: 

  • (manj) srečno samski, a imate željo po partnerstvu ali pa tudi ne (in ne za vsako ceno)
  • partnerja/zakonca, vedno bolj ranjena v odnosu, ki se je "zagozdil" v "slepi ulici" in ne vesta kako naprej (ali imata željo osebne rasti - Čestitamo!)
  • družina, ki potrebuje pogovor "o tabu temah", o (pri)kritih, ali neobvladljivih čustvih jeze, sramu, žalosti itd..s potrebo po spremembi vedenja članov, ker tako ne gre več naprej..
  • v situacijah, ki jih ne znate rešiti sami, kljub močni volji..
  • se oklepate vedenja, ki vas ne vodi k rešitvi, ravno nasprotno (zasvojenosti, odvisnosti, motnje hranjenja)
  • si želite več socialnih stikov, druženja, spoznati nove ljudi in nov kontekst življenja, ki ga vnese nova simpatija, partner, prijatelji..

  Z navdušenjem pomagamo in vam stojimo ob strani s pomočjo svetovalno terapevtske podpore, ko želite spremeniti svoje Življenje na Bolje ter najti v njem Čas Za Veselje nasploh! 

  Druženje z nami, ob svetovalnem pogovoru, na izobraževanju ali družabnem dogodku, vam bo zbistrilo vpogled v vaše situacije in vas opolnomočilo v družabno-socialni sferi na poti do Osrečujočih medosebnih Odnosov. Zasebnih, partnerskih, prijateljskih, poslovnih in drugih.

  Veselimo se Vas - Z vami na poti Do Sr(e)čnih Odnosov!

  Veselje Do Življenja - Joy of Life