Največja ljubezen

  • Kdaj: 23.5.20 ob 11.51
  • Kje: Planet TV
  • Originalni naslov: Amor Maior
  • Epizoda: 1
  • Sezona: 84
Režija: Iva Areias
IMDb ocena: 6.9. Ljubezenska zgodba, ki govori o boju med dobrim in zlim. Barbara in Miguel se želita bolje spoznati, zato gresta skupaj na večerjo. Manel predlaga Clari, da bi prelisičila Francisco, vendar ona ne more pozabiti, da je spal z njeno mačeho. Joana poskuša zapeljati gospoda Vicenteja. Clara obišče Telma v delavnici, kjer jo pričaka Francisca, ki jo napade. Afonso odpelje Claro v bolnišnico. Tam ju sprejme pripravnik Gabriel, ki obvesti Manela o napadu. Pilar se odloči, da bo obiskala Francisco in ji povedala svoje. Clara je hči Laure, ki jo je ubila polsestra Francisca. Francisca se zaradi želje po maščevanju po uboju polsestre celo poroči z njenim možem in Clarinim očetom.

Clara skrbi za svoje mlajše brate in sestre, nenadoma pa se mora odreči ljubezni do mladega policista Manela, saj sta se po naključju znašla vsak na svoji strani zakona: ko je hotela Clara pomagati mlajšemu bratu, je namreč sodelovala pri kraji.

Francisca se je seveda s Clarinim očetom poročila, da bi po njegovi smrti lahko obdržala vse njegovo bogastvo samo zase. Clara skuša na to opozarjati vse okoli sebe, a ji zaradi kartoteke nihče ne verjame. Celo lastni oče jo nazadnje spodi od doma.

Naša junakinja se bo ves čas borila, da bi si očistila ime, rešila pogrešano sestro in pridobila nazaj Manela, ki ji ga je vmes prevzela Francisca.

Podobne oddaje: