Dobro jutro

Oddaja Dobro jutro poleg informativnih in zabavnih vsebin podaja koristne nasvete o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.
Za lepši konec tedna v oddaji Dobro jutro najprej govorimo o zaključevanju študijskih obveznosti, ki zdaj potekajo na daljavo. Kakšno je stanje po skoraj tednu dni, odkar so nekateri obrtniki odprli svoje delavnice, spregovorimo s predsednikom Obrtne zbornice Slovenije. Kako si lahko popestrite svoj balkon, katere rastline vam bodo dobro uspevale, svetuje Davor Špehar. Ta petek pozornost namenjamo tudi jeziku. S citati nam bo dan popestril predstojnik Inštituta za slovenski jezik Frana Ramovša. Tu so dolgi dnevi, sonce in dobra hrana z žara. Mojca Mavec bo s promotorjem kulinarike Boštjanom Palčičem pokazala, katere jedi lahko pripravite, da bo žar nekoliko drugačen.
Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob četrtkih v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo številne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Podobne oddaje: