Dobro jutro

Oddaja Dobro jutro poleg informativnih in zabavnih vsebin podaja koristne nasvete o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.
8. februarja obeležujemo obletnico smrti največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Z zgodovinarjem ddr. Igorjem Grdino se bomo v jezikovnem kotičku spomnili njegovih pesmi in življenja. Koruzni zdrob ali polenta je za pripravo nezahtevna jed, ki jo lahko postrežemo kot prigrizek, prilogo, glavno jed ali celo sladico. Odlične recepte bo tokrat z nami delila Mojca Koman, začnemo takoj po 8. uri. Naša terenska ekipa se je že navsezgodaj zjutraj podala na pot na Koroško. Monika Tavčar in Marija Merljak bosta na Muti odkrivali zgodbe urbanega življenja, ki mu utrip narekuje preplet bogate kulturne dediščine in sodobnosti. Hitro se bliža pust, v nasvetih za dom svetujemo in pokažemo, kako lahko sami sešijete kostum ali naredite pustno masko. Seveda je pomembno, katero blago boste pri tem uporabili. Bodite v najboljši družbi - z oddajo Dobro jutro!
Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob četrtkih v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo številne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Podobne oddaje: