Dobro jutro

Oddaja Dobro jutro poleg informativnih in zabavnih vsebin podaja koristne nasvete o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.
V četrtek vam bo dobro jutro zaželel David Urankar, ki bo za zajtrk pripravil zdrav kozarec poln sadja in semen z Nastjo Kramer. V prvi uri vas bomo povabili k ogledu predstave Mojca Rockaculja ter vam predstavili Unicefovo akcijo Punčke iz cunj v sodelovanju s kreatorko Majo Ferme. V svetovalnih minutah pred osmo bomo spregovorili o neprijetni temi - depresiji. V drugi uri bomo za vas v Domači lekarni skuhali čaj iz konopljike, imenujejo jo tudi trava za ženske. V RTV vsebinah se obeta počitniški program in v studiu se bosta Davidu pridružila oba voditelja, za konec pa še pitbulli in eden največjih rešiteljev živali pri nas, Simon Mihorič.
Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob četrtkih v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo številne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Podobne oddaje: