Dobro jutro

Oddaja Dobro jutro poleg informativnih in zabavnih vsebin podaja koristne nasvete o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.
V torkovi oddaji Dobro jutro bo dr. Damijana Žišt najprej izpostavila nekaj odmevnejših sodnih obravnav. Agencija za varnost prometa bo svetovala o tovornih vozilih in avtobusih, Slovensko zavarovalno združenje pa o zavarovanju pred zimskimi počitnicami in nesrečah na smučiščih. Po poročilih ob osmi uri bo z nami predsednik Zveze društev upokojencev Slovenije Janez Sušnik. V Poroti pa bo v ospredju 11. februar, svetovni dan bolnikov. Ob tem dnevu bomo v studiu pozdravili zastopnico pacientovih pravic Dušo Hlade Zore in varuha človekovih pravic Petra Svetino.
Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob četrtkih v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo številne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Podobne oddaje: