Dobro jutro

Oddaja Dobro jutro poleg informativnih in zabavnih vsebin podaja koristne nasvete o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.
Slovenščina je eden zelo redkih jezikov, ki je ohranil dvojino in jo v polni meri skoraj neokrnjeno uporablja. In kako lepo jo je slišati: npr. midva sva šla, s prijateljico sva se nasmejali. Na Valentinovo jezikovne minute namenjamo dvojini. Pa tudi kakšen ljubezenski pogovor bomo našli. Sicer že vsak petek kuhamo z ljubeznijo, ta petek pa bomo še posebej izpostavili sestavine, ki veljajo, da hrani dodajo tisto piko na i. Odlične recepte in kuharsko znanje bo z nami delil vedno nasmejani Lojze Čop. Narava se že prebuja in kako čudovito je, ko zadiši po ljubezni. Da boste lahko tudi svoj dom okrasili s prijetnimi vonjavami vam v nasvetih za dom svetuje aromaterapevtka Urša Mravlje.
Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob četrtkih v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo številne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Podobne oddaje: