Znani prvič za volanom

  • Kdaj: 15.11.19 ob 21.51
  • Kje: Planet TV
  • Žanr: Razvedrilo
  • Epizoda: 1
  • Sezona: 11
V oddaji bomo spremljali znane Slovence in Slovenke med včasih zabavnim, spet drugič težavnim opravljanjem vozniškega izpita. Odslej bomo v oddaji spremljali tri nove obraze, Aleksandra Mežka, ki je bil doslej bolj vajen šofiranja po levi, igralko in pevko Mašo Tiselj ter komika Dina Kapetanovića.

Legendarni kantavtor Aleksander Mežek resda ni novinec za volanom, a je bil doslej bolj vajen vožnje po levi in bo v oddaji obnovil svoje znanje.

Tudi igralka in pevka Maša Tiselj, ki smo jo med drugim videli v muzikalih Cvetje v jeseni in Mamma Mia, se je nekoč že začela učiti vožnje, a se ob tem ni počutila dobro in je učenje opustila.

Nekaj smeha bo v oddajo brez dvoma prinesel stand-up komik Dino Kapetanović, ki na cesti nima prav nobenih izkušenj in priznava, da mu še vožnja s kolesom ne gre dobro od rok. Se še spomnite svoje izpitne vožnje? Predstavljajte si, da bi vas pri tem snemali – tako kot smo mi posneli znane obraze.

Udeleženci "avtošole znanih" se bodo pod vodstvom inštruktorjev podali na cesto na intenzivni tečaj vožnje, ki jih bo popeljal na zahtevnejše ceste naše prestolnice, opravljali pa bodo tudi posebne izzive na poligonu. Če bo šlo vse po sreči, bodo pred kamero tudi opravili vozniški izpit.

Pripravite se na nepredvidljivo vozniško izkušnjo in spremljajte, kako se bodo s cestnimi izzivi soočili naši znani obrazi, in navijajte, da bodo na koncu uspešno opravili vozniški izpit.

Podobne oddaje: