Skrivena istina, američki film (12) (2016.) (89') (R) Hidden Truth

  • Kdaj: 14.6.19 ob 23.30
  • Kje: HTV 2
Kriminalistički film u kojem je za ubojstvo tinejdžerice osumnjičen njezin otac, no pravoga ubojicu otkriva njegova sestra, uvjerena da joj je brat nevin.
Zoe (D. Hopper) upravo navršava sedamnaest godina. Živi sa svojom tetom Jamie (S. Lind), jer je njezina majka ubijena godinu dana ranije, a za ubojstvo je osumnjičen njezin otac Pace (B. McCarthy). Zoe je nezadovoljna životom u malom mjestu, nesretna zbog obiteljske situacije i učinit će sve da što prije ode. Do novca dolazi tako što spava s Michaelom Evansom (S. Christian), dobrostojećim vlasnikom restorana i hotela, kod kojega je svojedobno i radila. U jednoj svađi, kad joj on ne želi platiti, Zoe mu prijeti da će ga prijaviti policiji jer je imao odnose s malodobnicom i Evans je ubije.
Šerif Connell (P. Stevenson) uvjeren je da je krivac Zoein otac Pace, za kojega se sumnja da je ubio i svoju ženu, Zoeinu majku, pa i ne provodi pravu istragu, nego skuplja dokaze protiv Pacea, vjerujući da će ovaj put uspjeti dokazati da je ubio i ženu i kćer. No, Jamie je uvjerena da je njezin brat nevin i zna da krivca treba tražiti drugdje. Napreduje sporo, ali napreduje, zahvaljujući dvojici slučajnih svjedoka. Kad je već sigurna tko je ubojica, šerif još ništa ne poduzima, sve dok se i ona sama ne nađe u opasnosti... Uloge: Sarah Lind, Shawn Christian, Brendan McCarthy, Parker Stevenson, Diana Hopper
Scenarij: Richard O. Lowry
Režija: Steven R. Monroe
Proizvodnja: 2016.