Dobro jutro

V prvi uri oddaje bo naš jutranji gost doktor dentalne medicine, ki bo svetoval o pravilni negi zob in o najpogostejših napakah pri ščetkanju. V rubriki Iz arhiva se tokrat spominjamo zlatih let slovenske popevke in skupine Pepel in kri, ob obletnici rojstva Ditke Haberl bo naš gost Oto Pestner. 21. november je svetovni dan pozdrava, zato bomo s strokovnjakinjo govorili o bontonu in pozdravljanju. V Domači lekarni se nam bo pridružil poznavalec divje hrane Dario Cortese, ki bo tokrat predstavil zdravilne učinke japonskega dresnika. Tik pred deveto v rubriki Te male živali pa tokrat gostimo gojitelja kanarčkov. Pisano in zanimivo jutro bo, pridružite se nam! 3. ura oddaje:
Kako obvladovati konflikte, se bomo s psihoterapevtom učili v rubriki Svetujemo, opozorili bomo na četrtkov dan Rudolfa Maistra, v svet pravljic se bomo potopili s pomočjo Mariborske knjižnice, spomnili se bomo tudi 125 - letnice Muzeja Ptuj-Ormož in opravili sprehod po Ptujskem gradu. Vsi, ki komaj čakate bolj veselega vzdušja, pa boste veseli novice , da se v petek v Mariboru prižgejo praznične lučke. DOBER DAN – IZ MARIBORSKEGA STUDIA
Skozi oddajo bo gospa Mihela iz medenjakov delala čudeže, med gosti s Fakultete za strojništvo bo tudi robot, zakaj "serbus" ni najbolj primeren pozdrav in kaj se bo dogajalo v okviru Klasičnih dni na Prvi gimnaziji, bo preverila ekipa na terenu, iz Novega mesta pa prihajata člana skupine Dan D, v ospredju bo Milo za drago in pesem Boli me k….. Preverite če gre za koleno, nekaj minut pred 11. uro.

Podobne oddaje: