Poletna scena

Poletna scena je večerna oddaja v živo, ki vsak dan ponuja pregled pestrega poletnega dogajanja po Sloveniji. Z reportažami, z javljanji v oddajo neposredno z večernih dogodkov, festivalov, koncertov in drugih prireditev, s portretiranjem znanih ustvarjalcev, s pogledom čez meje naše države, in vse to tudi s kritiškim pogledom našega strokovnega očesa. Ob aktualnih dogodkih vas bomo popeljali tudi v svet mode in dizajna, filma, muzejskih zbirk in vam priporočali v branje knjige po našem izboru. Družili se bomo z znanimi osebnostmi na izbranih poletnih dogodkih in njihovih priljubljenih krajih. Predstavljali vam bomo glasbenike, vizualne umetnike in druge izbrane goste, ki se bodo voditeljem pridružili v studiu.
Med drugim bomo prisotni na filmskih festivalih v Ljutomeru, Motovunu, Pulju in Sarajevu, festivalu Lent, Festivalu Ljubljana, Overjam International Reggae Festival, MetalDays, Festivalu Radovljica, Soboških dnevih, Brežiškem festivalu, in mnogih drugih.

Oddajo ustvarjajo novinarke in novinarji kulturno-umetniškega in razvedrilnega programa s kolegi iz dopisništev doma in v tujini.

Voditelji: Nataša Mihelič, Andreja Kočar, Bernarda Žarn, Mojca Mavec, David Urankar, Teja Kunst

Podobne oddaje: