Kratka zgodovina Napovednika


Začetki Napovednika segajo v, za svetovni splet, davno leto 1998, v čas pred obstojem iskalnika Google, in pred vznikom evforije družbenih omrežij.

Napovednik se je začel z enostavno idejo: da bi bilo za obiskovalce dogodkov, kar so tudi snovalci Napovednika, prijazno in nadvse uporabno, če bi lahko brskali po napovedanih dogodkih in bi jih imeli urejeno nanizane vse na enem mestu.

Funkcionalnost Napovednika se je postopoma razvijala, s čimer so tako uporabniki kot prireditelji dobili številne dodatne možnosti.

Obiskovalci dogodkov so vzeli Napovednik za svojega in danes jim je prav Napovednik odločilen pripomoček pri organiziranju užitka prostega časa in širjenju obzorij. Napovednik je tako več kot le orodje za krepitev duha in kulturno udejstvovanje: je tudi ambasador zdravja, posebno skrb pa namenja tudi najmlajšim.

Ne le dogodki: Napovednik se je od začetka zavzemal za odgovorno oglaševanje in tudi podpiranje družbenih akcij, ki so tega vredne.

Ekipa, ki je postavila Napovednik, je postavila tudi druge uspešne spletne platforme, med drugim tudi največji slovenski oglasni sistem Bolha.com.