Šport hotel Pokljuka

    Šport hotel se nahaja na Pokljuki, v osrčju Triglavskega narodnega parka, nedaleč stran od Bleda in Bohinja in daleč stran od vsakdanjega dolinskega stresa in vsakdanjih skrbi.
    Prenovljeni hotel svoja vrata na stežaj odpira vsem ljubiteljem narave in gibanja. S svojo lego služi kot odlično izhodišče za številne aktivnosti in preživljanje prostega časa v objemu neokrnjene narave. Vse sobe so prijetno opremljene, s kopalnico z WC-jem, tušem in sušilcem za lase. Ker se hotel nahaja v prijetnem okolju, v katerem se družimo med seboj, smo sobe opremili brez TV sprejemnikov. Hotel sicer razpolaga z večjo televizijo v barskem delu, kjer je tudi prijeten prostor za druženje. Hotel vam ponuja izbrano ponudbo tipičnih alpskih jedi v hotelski restavraciji, tudi s ponudbo malic in jedi na žlico. V Šport baru s prijetno teraso, pa vam poleg razgleda postreže s hladnimi in toplimi napitki ter energijskimi športnimi pijačami.

    V hotelu je na voljo večnamenski prostor - seminarska dvorana in hkrati telovadnica, kjer je tudi igralnica za otroke in plazma TV za predvajanje filmov. V hotelu je možna izposoja opreme za tek na smučeh, sani, krpelj in hramba smučarske in tekaške opreme v zimskem času ter izposoja gorskih koles in prostor za hranjenje koles gostov v poletnem času.