Šola obrazne refleksoterapije Sorensensistem TM

Šola obrazne refleksoterapije Sorensensistem TM

  Izobraževanja in seminarji Sorensensistema™ temeljijo na učenju metod za izvajanje terapij in omogočajo pridobitev mednarodno veljavne diplome/certifikata. Diploma/certifikat o osvojitvi metode ne pomeni licence za poučevanje metod Sorensensistema™. Avtorizirano šolo Sorensensistema™ za Slovenijo, Bosno in Hercegovino, Hrvaško in Srbijo vodi Nataša Kos Križmančič.

  Mednarodno veljavne diplome/certifikati Instituta Lone Sorensen potrjujejo osvojitev znanja in omogočajo izvajanje terapevtskega dela in uporabo gradiva za izvajanje terapij. Metode, ki jih združuje Lone Sorensen, izvirajo iz praks z znanstvenim ozadjem dr. Yamamota, (YNSA, Japonska), dr. Castilla Moralesa (Argentina), dr. Wonga (ZDA), dr. Chaua (Vietnam), Marie Perez (Argentina) in dr. J. Bossyja (Francija). Poučevanje metod in podelitev diplom/certifikatov izvaja izključno avtorizirana šola. Metode Instituta Lone Sorensen so uradno vključene v danski zdravstveni sistem. V Sloveniji, BIH in Hrvaškem se izvajajo kot samostojne ali dopolnilne terapevtske metode in ne nadomeščajo uradne medicine.

  Terapevtka in vodja šole Obrazne refleksoterapije SorensensistemTM

  Nataša Kos Križmančič je vodja edine licencirane šole Sorensensistema v Sloveniji, obenem pa terapevtka, ki izvaja terapije z inovativnimi metodami, ki so nastale skozi 40-letno delo danske refleksoterapevtke Lone Sorensen; je ena njenih najtesnejših sodelavk. Lahko bi rekli, da ima dve življenji. V "prejšnjem" je bila plesalka, ki je opravila študij na priznani plesni akademiji v Amsterdamu, danes je v vrhu refleksoterapije, ki jo je kot svoje poslanstvo prepoznala pred več kot desetletjem.

  Več informacij in kontakt: obrazna.refleksoterapija@gmail.com

  • 24 Četrtek
   Januar, 2019
  • 09 Sobota
   Februar, 2019
  • 09 Sobota
   Marec, 2019