Snježana Ristić mednarodni certificirani LifeCoach

  V tale okenček naj bi opisala sebe in kaj počnem, zato, da me bolje spoznate.

  Nisem govorka - govorila sem pred milijonsko publiko

  Nisem pisateljica - napisala sem nekaj deset priročnikov in e-knjig

  Nisem profesor - napisala sem in vodim nekaj deset online izobraževanj

  Ne znam angleško - študiram v Ameriki in delim oder z ljudmi kot so Jack Canfield, Mary Morrissey, Lisa Sasevich, Bob Proctor...

  Nisem slavna oseba - moji študenti so slavne osebe

  Ne znajdem se z "miško", a 90% mojega dohodka je ustvarjenega na internetu

  Ampak, jaz sem samo ena izmed vas. Lahko se vam predstavim kot upokojenka, babica, knjižni molj, ljubiteljica narave in vsega , kar me obkroža. Mogoče je, samo moja življenjska pot malce drugačna od vaše? Mogoče to, da sem se pri svojih 60-ih letih brez denarja, znanja angleščine, poznanstev, računalnika in lahko bi še in še naštevala brez..brez.. odpravila poiskat odgovor ZAKAJ? Pot me je popeljala na drugi konec sveta, spoznala sem ene največjih svetovnih učiteljev kot so dr. Wayne W. Dyer, Louiso Hay, Bob Proctor, Mary Morrissey, Jack Canfield in veliko drugih, ki so zdaj moji mentorji.

  To česa so me naučili bi rada podala naprej vsakemu , ki si želi biti, postati, imeti življenje, ki mu pripada. V vas je neverjetna moč, ki samo čaka, da jo uporabite in zaživite v sreči, zdravju in obilju.

  Tukaj sem, da vam pomagam odkriti, oblikovati in uresničiti vaše sanje na osebnem in poslovnem področju, skozi preverjen, zanesljiv, enostaven in učinkovit DreamBuilder sistem.

  Na vaše uresničene sanje, Snježana Ristić, LifeMasteryConsultant