Ruski ekspres

  Specializacija Ruskega ekspresa - ruski jezik in Rusija. Pomagamo podjetjem in posameznikom na področju ruščine: nudimo profesionalno prevajanje v ruski jezik, organiziramo TEČAJE RUŠČINE za podjetja, odrasle, mladino in otroke.

  V centru Ruski ekspres počnemo tisto, kar imamo radi, najbolje znamo in obvladamo. Združujemo namreč znanje in izkušnje visoko izobraženih NARAVNIH GOVORCEV RUŠČINE in domačih strokovnjakov. 

  Naše dejavnosti še razvijamo, nadgrajujemo in smiselno dopolnjujemo! Izvajamo tematska in jezikovna POTOVANJA v Rusijo, ki so namenjena vsem ljubiteljem kulture in jezika!

  POTOVANJA po našem avtorskem programu Literarna Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, po poteh Puškina in Dostojevskega, so postala prava uspešnica! Izvajamo zelo kakovostne strokovne EKSKURZIJE v RUSIJO za ŠOLE, GIMNAZIJE, društva in posameznike.

  Obiščite

  V Slovenijo smo pripeljali mali delček ruske kulture - tradicionalne spominke: ruske BABUŠKE -matrjoške, ki jih je zdaj mogoče dobiti v naši SPLETNI TRGOVINI poleg številnih UČBENIKOV RUŠČINE in knjig za branje v ruskem jeziku. 

  Ne smemo pozabiti tudi na kulturne večere, razstave, potopisno-kulturne dogodke in delavnice, ki jih skrbno pripravljamo in izvajamo z namenom boljšega spoznavanja in razumevanja jezika in kulture Rusije.

  Če želite aktivno obvladati ruski jezik, prebirati zanimive knjige v ruščini, skupaj z nami potovati in spoznavati najlepše kotičke naše domovine Rusije  - vabljeni v jezikovni center Ruski ekspres!

  Vabljeni v Ruski ekspres! Veseli bomo srečanja z vami!