Proverba d.o.o.

  Na Proverbi si prizadevamo zadostiti željam in ciljem naših udeležencev ter naročnikov z uresničevanjem kakovosti, fleksibilnosti in učinkovitih pristopov. Spoznavanje jezika vam želimo približati skozi interaktivne metode, kjer zlasti poudarjamo pomembnost sistematičnega in razumljivega načina podajanja snovi ter situacijskega učenja v kontekstu.

  Pri nas se lahko učite jezika v okviru individualnih tečajev, tečajev v dvoje in skupinskih tečajev. Izberete lahko med vsebinsko raznovrstnimi tečaji, ki so lahko bodisi otroški, splošni (razvrščeni po stopnjah A1 - C2), poslovni, maturitetni, konverzacijski, strokovni, turistično naravnani ali pripravljalni tečaji za pridobivanje certifikatov.

  Vpisi v razpisane skupinske tečaje potekajo dvakrat letno:

  • POMLADNI skupinski tečaji: vpis do začetka marca
  • JESENSKI skupinski tečaji: vpis do začetka oktobra

  Skupinski tečaji so razvrščeni po stopnjah v skladu z evropsko klasifikacijo A1 - C2. Po opravljenem tečaju prejemete certifikat o doseženi stopnji A1 - C2 v skladu z evropsko standardizacijo.

  Poleg pestre ponudbe tečajev nudimo tudi inštrukcije iz jezikov za vse tiste, ki potrbujejo dodatno pomoč pri izobraževanju oziroma šolanju.

  Področje našega delovanje je tudi prevajanje in lektoriranje, kjer imamo v ponudbi zelo ugodne prevode za več kot 10 jezikov.

  Več na proverba.si ali na tel: 040 739 994.

  Vabljeni!