Poletna slikarska šola 2014 - Dvorec Rakičan

    VEČ:

    od 3. 7. do 6. 7. 2014, Dvorec Rakičan

    Likovno ustvarjanje v Poletni slikarski šoli je izbira, kako aktivno preživeti poletne dni. Za intenzivno likovno ustvarjanje pod strokovnim vodstvom je Poletna slikarska šola v letu 2014 izbrala slikarsko impresivno lokacijo - Dvorec Rakičan v bližini Murske Sobote.

    Poletna slikarska šola je intenzivno, strokovno vodeno slikarsko delo in likovno ustvarjanje posvečeno učenju slikanja in risanja. Udeleženci šole bodo s strokovnim, kreativnim celodnevnim druženjem pridobili nova slikarsko risarska znanja in veščine, ki bodo dobra popotnica za bodoče samostojno oblikovanje likovnega izraza.

    Slikarska šola je namenjena vsem, ki imajo radi slikarstvo in jih veseli likovno ustvarjanje. Tako začetnikom in kot tudi vsem, ki se že resno ljubiteljsko ukvarjajo s slikarstvom.Mentorja se bosta zaradi majhnega števila udeležencev in večdnevnega druženja podrobneje ukvarjala z vsakim izmed udeležencev. Slikali bomo v tehniki olje na platno, po želji z podslikavami v tehniki jajčne tempere ali akrila, po želji in dogovoru pa je možno likovno ustvarjanje v različnih slikarskih in risarskih tehnikah.