Plesna šola Salsero

Plesna šola Salsero

  Plesni tečaji Plesne šole SALSERO potekajo v Mariboru v prostorih Slomškovega zavoda Maribor v veliki plesni dvorani, zagotovo eni izmed lepših v mestu in plesni dvorani II. gimnazije Maribor, v Kamnici v Kulturnem domu, v Slovenski Bistrici v Slomškovem domu, v Rušah v dvorani Cezam, v Kidričevem v dvorani Pan in v Podčetrtku v Termah Olimia v prijetnem ambientu Kluba Žafran. Pred vsemi dvoranami je brezplačno parkirišče.

  Glavna vodila Plesne šole SALSERO so:
  strokovna usposobljenost, prijaznost, sistematika pri poučevanju, družabnost, dobra volja ter sproščeno in veselo vzdušje na plesnih vajah.

  Plesna šola SALSERO je za vsakogar! Za popolne začetnike, za tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti in ga nadgraditi, za tiste, ki se želijo naučiti plesnih korakov za posebne priložnosti kot so poroka, maturantski ples ali valeta.

  Poleg plesnega znanja boste dobili pri nas tudi veliko pozitivne energije katero v današnjih časih vsi zelo potrebujemo zato pridite na ples in pozabite na stres! Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljamo!

  "PLES JE JEZIK, KI SPAJA TELO, UM IN DUŠO."
  IRIS J. STEWART
  • 12 Petek
   April, 2019