PBS športni center odličnosti

  PBS športni center odličnosti (prej Pilates Body studio) deluje v Britofu pri Kranju že od leta 2004. Smo vodilna institucija na področju funkcionalne in holistične vadbe, uporabljamo nova, strokovno dokazana znanja, strnjena pod imenom BODY TEHNIKA. Body tehnika združuje celosten vpliv na organizem in tako v kratkem času vpliva na vse karakteristike zdravstvenega fitnessa. Z njo boste razvijali vse motorične sposobnosti, prav tako pa tudi funkcionalne, s čimer boste dosegli lepši izgled, pravilnejšo držo, bolj funkcionalno telo ... Zaradi strogih kriterijev našega studia kot tudi same tehnike, smo na področju skupinske vadbe postavili pomemben mejnik - na področju Gorenjske smo bili v letu 2004 prvi, ki smo skupinsko obliko vadbe začeli izvajati z maksimalno 8 vadečimi, čemur danes sledi velika večina.
  Od drugih nas razlikuje tudi dejstvo, da ne kopiramo, temveč inoviramo, zaradi česar so naši treningi raznovrstni, zabavni ter učinkoviti in popolnoma prilagajoči potrebam sodobnega človeka. Na ta način lahko tehniko prilagodimo rekreativni populaciji, vrhunskemu športniku ali osebi z bolečinami mišično-sklepnega sistema in nepravilno držo.

  Tehnika se izvaja v treh pristopih:
  Skupinski pristop z max 8 vadečimi se uporablja za potrebe rekreativne populacije
  Semiindividualni pristop z max 4 vadečimi je idealna izbira za osebe s specifičnim ciljem (hujšanje, boljša specifika izbranega športa, nosečnice,...)
  Individualni pristop je primeren za vsakogar, brez starostne omejitve in ne glede na spol.

  Med drugim se lahko pohvalimo tudi z inovativno BODY JUNIOR - Malo akademijo aktivnega življenja - programom za otroke med 5 in 16 leti. Naš namen je postaviti zdrave temelje za boljšo, lepšo, samozavestnejšo in zdravo prihodnost naših najmlajših. Tako v naši akademiji ne le vadimo, temveč otroke na motiviran ter inovativen način tudi izobražujemo.

  V ostali naši ponudbi boste zasledili:
  - različne delavnice z namenom ozaveščanja zdravega načina življenja
  - BODY JUNIOR rojstnodnevne zabave, med katerimi boste našli tudi prave eko tematike (pri zabavi postrežemo tudi z ekološko in polnovredno hrano)
  - BODY JUNIOR ORGANIZIRANE POČITNICE
  - vikend delavnice
  - sprostitvene masaže in tretmane telesa...

  Dodatne informacije.
  (spremljajte naše vsakodnevne nasvete)
  barbara@teoael.si
  04/234 1 929
  040 784 131