Pac sports, outdoor agencija

  Pac sports je športno turistična agencija, locirana v samem srcu Triglavskega Narodnega Parka - tik ob Bohinjskem jezeru v Hostlu Pod Voglom.

  Aktivnim gostom ponujamo celostno turistično ponudbo, ki vključuje nastanitev (Hostel pod Voglom) in outdoor športne programe.

  Športne programe izvajamo v poletnem času (jadralno padalstvo, adrenalinski park, soteskanje, rafting, hydrospeed, kajak, kanu, pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje, raziskovanje jam, orientacija v naravi...), kakor tudi v zimskem (snežni rafting, sankanje, krpljanje...).

  Pac sports organizira športne programe za osnovne in srednje šole (športni dnevi, športni vikendi in tedni, program izbirnih vsebin), športne aktivnosti za zaključene skupine, posebne programe za podjetja in team building programe za različne skupine.


  V Hostlu pod Voglom - tik ob Bohinjskem jezeru je zbirno mesto za vse Pac sports programe. Tam se izvaja tudi izposoja koles, kanujev in kajakov.

  Poslanstvo podjetja Pac sports je zagotoviti tujim in domačim gostom, šolskim in ostalim skupinam (podjetja, športne ekipe, ...) v Sloveniji v vseh pogledih čimbolj prijetno doživljanje počitnic in prostega časa, s poudarkom na športnih aktivnostih v naravi, ki so prvotno vodilo podjetja Pac sports.

  Več o nas na: