Marko Peskar

  Marko Peskar je certificiran Access Consciousness Bars in Facelift fasilitator ter praktik Accessovih telesnih procesov (MTVSS, Korekcija vida in mnogo drugih).

  Terapevtske tehnike Access Cosciousnessa ljudem pomagajo olajšati zavedanje in tako lahkotno lahko spremenijo karkoli v njihovem telesu in življenju. Zanimivo je, da takoj po tretmajih izginejo različne vrste bolečin po celem telesu,

  Z metodo Access Bars je pomagal mnogim ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom itd.

  _________________________________________

  Mesečno organizira tudi ACCESS BARS DELAVNICE, kjer lahko tudi sami naučite te izjemne tehnike!

  _________________________________________

  Z veseljem, predanostjo in ljubeznijo izvaja naslednje individualne transformativne Access Consciousness terapije:

  • Access Bars: Nežna tehnika, ki aktivira samozdravljenje in razgrajuje glavne blokade v telesu in vseh področjih življenja.
  • MTVSS: Tretma se izvaja na telesu in izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja…
  • Energijski Facelift: Nežen tretma, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Izvaja se z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij, ki poskrbijo za obnovo molekul v celotnem telesu.
  • Korekcija Vida: Terapija, ki se izvaja s polaganjem rok na oči ter pomaga pri različnih težavah z očmi in vidom. Prav tako pomaga pri težavah s sinusi. Prejemniki terapije Korekcija vida poročajo o znatnem izboljšanju vida ali celo popolni odpravi dioptrije.

  NAJ ŽIVLJENJE PRIHAJA K NAM LAHKOTNO, RADOSTNO IN VELIČASTNO!