Maja Rožac Mihovec s.p.

  1. Naravne delavnice izdelave kozmetičnih izdelkov, trdih in tekočih mil ter čistil. Delavnice se praviloma izvajajo v Vodicah, ter po različnih krajih po Sloveniji, glede na dogovore. Mogoča je tudi t.i. individualno sestavljena delavnica.

  2. Masažni tretmaji za zdravje in dobro počutje s kombinacijo različnih pristopov za doseganje optimalnih rezultatov. Pomembno je vztrajanje in spremljanje.

  3. Theta Healing za individualno osebno rast, ter poglabljanje učinkov

   

  NARAVNE DELAVNICE so rezultat več kot 10-letnih izkušenj na področju ustvarjanja lastnih kozmetičnih izdelkov in spoznavanja ustreznih sestavin. Izhodišče so kvalitetne ter dostopne snovi in uporabno znanje v kombinaciji ze enostavnostjo postopkov in nenazadnje logiko. Izdelki pa vedno čudoviti, izjemni, uporabni in nežni. Kreme, masla, šamponi, mila, pralni praški, polirne paste, pilingi, maske, deodoranti, kopeli

  MASAŽNI TRETMAJI Prisegam na individualnost in naravnost in taki so tudi moji tretmaji. Delo je vedno usmerjeno v doseganje optimalnega rezultata, zato je tretma vsakič drugačen, vedno pa ciljno usmerejn. Vsebuje kombinacijo masažnih tehnik, aroamterapijo, intuitivno anatomijo, analizo drže ipd.

  THETA HEALING pa je izjemna tehnika doseganja hitrih in trajnih sprememb na sebi, ter posledično tudi na svoji okolici. Delovanje v najvišje dobro vseh vpletenih prinaša varne in vidne rezultate.

  • 16 Sobota
   November, 2019