M-Feniks, Izibraževanje in svetovanje s.p.

M-Feniks, Izibraževanje in svetovanje s.p.

  Center M-Feniks je majhen prijazen kotiček, kjer boste našli podporo in pomoč, da naredite potrebne spremembe, ki si jih morda že dolgo želite, pa niste imeli moči in motivacije za to.

  Kot že samo ime Feniks pove, je Feniks mistična ptica, ptica okrevanja, ki si vsakih 500 let zgradi gnezdo in se zažge. Iz njegovega pepela vzlet nov, pomlajen feniks. Po nekaterih virih naj bi imel zdravilne solze in sposobnost zdraviti rane, ki so mu jih zadali sovražniki.

  Tako kot Feniks, se lahko tudi vi ponovno rodite in vstanete iz svojega pepela in zaživite novo življenje polno radosti in dobrega počutja.


  Center M-Feniks sem ustanovila Marjana Fras, učiteljica, prevajalka, izvajalka refleksne masaže stopal, EFT tehnike(Tehnika čustvenega osvobajanja) in Reiki terapij.
  Moje poslanstvo je raziskovanje in razumevanje sebe in drugih.
  Pri svojem delu povezujem znanja z več področij, ki sem jih pridobila doma in v tujini, vsa ta znanja upoštevajo človeka kot celoto.

   Vse dejavnosti centra so usmerjene k enemu cilju : k ozaveščanju in razumevanju vzrokov za nastanek vaših težav, ki jih s skupnimi močmi odpravimo ali vsaj omilimo. Naše telo ima sposobnost samozdravljenja, mi mu moramo samo pomagati ustvariti primerne pogoje za to.
  In v Centru M - Feniks boste našli prav to, kar potrebujete – pomoč in podporo na poti sprememb.

  Dobrodošli vsi, ki si želite v svoje življenje privabiti dobro počutje, odpraviti bolečino ali bolezenske težave, neprijetne navade, stiske in strahove ter si želite izboljšati svoje odnose najprej s samim sabo in tudi z drugimi.
  Na poti globokih sprememb vas podpiram in se z vami veselim vsakega uspeha!

  Na voljo so vam:

  ·         Program Dovoli si spremembo

  ·         Refleksna masaža stopal

  ·         Metamorfna tehnika

  ·         Individualni in skupinski tretmaji tehnike čustvenega osvobajanja (EFT tehnika)

  ·         Upravljanje s stresom in preprečevanje izgorelosti

  ·         Kombinacija refleksoterapije in tapkanja (EFT tehnike)

  ·         Tretmaji Reiki terapij

  ·         Delavnice namenjene osebni rasti in samozdravljenju

  Prisrčno vabljeni!