Katarina Medved

  Rojena sem 2. aprila 1970 ob 17:45 uri v Ljubljani. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana inženirka računalništva in informatike. Sem usposobljena IST (Inner Space Techniques) terapevtka in Entity Clearer (odstranjevalka entitet). Organiziram in pomagam na delavnicah mednarodne šole Clairvision v Sloveniji in širše. Sem partnerka in mama. In velika ljubiteljica narave in potovanj. Delo z energijami in razvijanje sposobnosti videnja je moja velika strast.

  S tehnikami prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique), s čiščenjem entitet (Entity clearing) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale - s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi.

  Kako to poteka?

  S tehniko regresije s pomočjo prostora tretjega očesa, se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam odpreti se, sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.
  V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), z raziskovanjem in njihovo odstranitvijo ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.
  Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter poiskati dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.
  Z učenjem meditacije vam pomagam okrepiti intuicijo in dvigniti voltažo zavesti.
  Seveda se te spremembe ne zgodijo čez noč, gre za proces, v katerem vedno bolj in bolj postajate to kar ste v resnici in razvijete strukturo, moč in zavedanje, ki vam pomaga zapeljati svoje življenje v želeni smeri.

  "You can be anything, you can do anything", v prevodu pomeni, da smo lahko karkoli in, da zmoremo uresničiti karkoli.(1)

  Hvaležna sem, da lahko opravljam to delo.

  ________
  (1) Samuel Sagan, Atlantidske skrivnosti,