JUB Design Studio

  JUB je najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji s kar 144-letno tradicijo. Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajno razstavnem salonu JUB Design Studio v Dolu pri Ljubljani, kjer je tudi sedež našega podjetja. Z nasveti vam bodo na voljo naši arhitekti svetovalci, v naši prodajalni pa lahko izbirate med pestro paleto barv in premazov za prenovo vašega doma.

  Vsi, ki boste obnavljali svoje bivanjske objekte, lahko pridobite tudi vrsto koristnih nasvetov na temo fasadnih ovojev ter kakovostno izvedenih fasad za učinkovito rabo energije, prednostih pasivnih hiš ter o drugih gradbenih materialih iz našega proizvodnega asortimana. Naši strokovnjaki vas bodo seznanili z vrsto funkcionalnih rešitev, ki zagotavljajo občutno podaljšanje življenjske dobe bivalnih objektov.

  Toplotno-izolacijske sisteme JUBIZOL izdelujemo že več kot 45 let. Z vsemi ustreznimi domačimi in evropskimi certifikati kakovosti zadoščajo visokim ekološkim okoljskim standardom. Seveda gre pri fasadi za dolgoročno naložbo, pri kateri izračuni natančno pokažejo, koliko energije boste lahko prihranili v prihodnjih letih in kako se vam bo to obrestovalo pri nižjih stroških ogrevanja. Prihranite lahko tudi do 40 % energije!

  Fasadni sistemi JUBIZOL Micro Air, JUBIZOL Strong, JUBIZOL Premium, JUBIZOL EPS, JUBIZOL MW, JUBIZOL Kulirplast in JUBIZOL Passiv so v celoti izdelani v Sloveniji. Garancijski pogoji: 25-letna garancija.

  Obiščite nas ali nam pišite na e-naslov info@jub.si, za svetovanje pa smo vam na voljo vsak delovnik od 8:00 do 16:00 na brezplačni telefonski številki 080 15 56.

  JUB Design Studio prodajalna in razstavni salon - T: 01/588 42 66, E: prodajalna@jub.si

  Arhitekt svetovalec, T: 01/588 43 90, E: arhitekt.jds@jub.si

  Vabimo vas, da se na naši spletni strani prijavite tudi na naše brezplačne e-novice.