Joga Zasuk

Joga Zasuk

  Lepo vabljeni vsi, da se priključite ​​skupinski praksi joge po svoji izbiri. Na voljo je več terminov in skupin. Joga je organizirana v semestre in poteka pod strokovnim vodstvom mag. Nike Ločniškar, mednarodno šolane, certificirane učiteljice joge in meditacije v BM Studiu, na Dunajski c. 63.

  V vseh skupinah se učimo, ne le anatomsko pravilnega in varnega izvajanja asan, ampak tudi pravilnega dihanja, različnih pranajam, zavedanja in koncentracije, pomena muder, band in ostalih jogijskih tehnik - izvedeli pa boste tudi veliko o energetski anatomiji, zgodovini joge in spoznavali njeno filozofijo. Joga, ki jo prakticiramo pri nas ni golo gibanje in ni fizično zelo zahtevna; poudarek je na razvijanju zavedanja, čuječnosti, občutenja sebe in energije.

  To je joga, kjer se srečate s sabo in se opremite z orodji, s katerimi si lahko pomagate lažje prebroditi razne življenjske preizkušnje. Primerna je za vse.

  Skupine so večinoma oblikovane tako, da se lahko vključite kamorkoli, ne glede na predznanje. Samo za začetnike ali manj izkušene je organizirana posebna skupina.

  Uči: mag. Nika Ločniškar (RYT e-500, Ananda Yoga and Meditation Teacher ZDA; Ananda Yoga Therapy Training ZDA; School of Santhi Yoga School, Indija) itd.

  VPIS in informacije: info.joga@gmail.com