Želja po novem začetku?

Napovednik, vodilni slovenski vodič po dogodkih in dogajanju je odprt za ponudbe: delovno mesto v trženju in marketingu. Več >>
Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (3)
Koncert Zlatko
sobota, 8.9.2018 od 21.00 do 23.59, Mešana glasba
Celjski mladinski center, Celje, V MCC se vrača vedno pozitiven in že skoraj legendaren Zlatan Čordić - Zlatko, ki s svojimi besedili sporoča to, o čemer drugi molčijo. Predstavil se bo s svojo prepoznavno glasbo in dobro znanimi besedili. V njegovi družbi se bomo trezno in obvezno zabavali 8. septembra, od 21:00 ure, v atriju Celjskega mladinskega centra! Ozračje bo ogrel mladi Celjan DJ Teeto.
In memoriam Zlatko Bourek In memoriam Zlatko Bourek
sobota, 15.9.2018 ob 19.00, Kino
Slovenska kinoteka, Miklošičeva 28, Ljubljana, Profesor Baltazar: Pepino Cicerone (Professor Balthazar: Pepino Cicerone) Ante Zaninović, Hrvaška (Jugoslavija)/VB, 1976, 35mm, 1.
Zlatko & Optimisti
petek, 28.9.2018 ob 21.00, Jazz, blues
Skalna dvorana, Ljubljanski grad, Ljubljana, ... Najvišja turistična točka je poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Zlatan Čordić , znan kot Zlatko , prihaja v Jazz Club Ljubljanski grad z novim projektom: 11-člansko rap/hip-hop/soul/funk zasedbo.
Cikel koncertov Daksofon 2018: No problem blues
sreda, 26.9.2018 od 21.00 do 23.00, Mešana glasba
Klub Daktari, Krekov trg 7, Ljubljana, NO PROBLEM BLUES - unplugged Julijan Erič-kitara/glas Igor Leonardi-kitara Miha Erič-orglice Miha Ribarič-bas Zlatko Đogić-tolkala/glas Akustični blues projekt sestavljajo Prismojeni Profesorji Bluesa in Igor Leonardi. Fantje preigravajo tradicionalne blues komade in lastne slkadbe ter se z improvizacijo podajajo v neznane zvočne pokrajine. Vabljeni! / Projekt podpira in sofinancira MOL.