Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (6)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (86)
Hooping je zakon!
Danes od 9.00 do 10.00, Energične vadbe
Inergija, Litijska cesta 148, Ljubljana
14+ je zakon!
petek, 25.1.2019 od 19.00 do 21.00, Druženja in zmenki
Mladi zmaji bežigrad, Vojkova 73, Ljubljana
Gledališka predstava Delamo na sebi
Danes od 19.30 do 21.30, Komedija
Kulturni center Litija, Litija, Delamo na sebi, le sebe imamo, z izsklesanim se telesom najbolje prodamo. Župan Sever se je znašel v zagati – grozi mu poraz na volitvah in več kazenskih ovadb, razpada mu zakon, svojih otrok pa sploh ne pozna. Nima programa, nima uspešnih projektov. Se sliši znano? Seveda se, ker je to zgodba volitev vsake druge občine.
Sodnica
ponedeljek, 21.1.2019 ob 16.45, Kino
Kinodvor, Dvorana, Ljubljana, zgodba Vrhovna sodnica Fiona Maye, specializirana za etično zahtevnejše primere družinskega prava, uživa izjemno spoštovanje, a ne brez žrtev v zasebnem življenju. Ko se njen zakon znajde na razpotju, dobi nujen primer na smrt bolnega Adama, ki zaradi verskih razlogov zavrača transfuzijo krvi. Ker še ni polnoleten, mu Fiona lahko odredi prisilno zdravljenje.
Vse o novem GZ s podzakonskimi akti
četrtek, 31.1.2019 od 9.00 do 15.00, Strokovno izobraževanje
Agencija POTI, Ljubljana, Stegne 7, Ljubljana, Zadnja ponovitev tega strokovnega seminarja na katerem bomo obdelali Gradbeni zakon, Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti, Pravilnik o dokumentacij in obrazcih za upravne postopke pri graditvi objektov, Uredba o razvrščanju objektov Na že 28.
Nadzor nad gradnjo objektov
sreda, 13.2.2019 ob 9.00, Strokovno izobraževanje
City Hotel Ljubljana, Dalmatinova 15, Ljubljana, Vabimo vas na seminar NADZOR NAD GRADNJO OBJEKTOV  s poudarkom na spremembah, ki jih prinaša nov Gradbeni zakon. Strokovnjakinji s področja gradnje in nadzora bosta predstavili vrste nadzora, opozorili na novosti in napake, ki  pri delu  lahko nastanejo in se jim s poznavanjem zakona lahko izognemo. Pred seminarjem lahko postavite strokovna  vprašanja, ki jih bomo na srečanju obravnavali.