Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (8)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (82)
Zakon, ki osvobaja. Zakon karme
sreda, 23.10.2019 od 19.00 do 20.00, Osebnostna rast
Čajarna Stari most, Glavni trg 17, Novo Mesto, Novo mesto, ZAKON, KI OSVOBAJA Zakon karme V tem predavanju bo predstavljen zakon vzroka in posledice ali zakon karme, ki je naravni, univerzalni zakon, ki velja v tem materialnem svetu in tudi na višjih subtilnih svetovih, na ravni uma. Po tem zakonu si človek z vsako svojo mislijo, besedo in dejanjem, ustvarja dobre ali slabe posledice, ki jih bo deležen v prihodnosti.
Zakon karme in reinkarnacija
torek, 12.11.2019 od 19.00 do 20.00, Osebnostna rast
Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, Koper, Koper, Zakon karme in reinkarnacija – Je usoda v mojih rokah? V tem predavanju bo predstavljen zakon vzroka in posledice ali zakon karme, ki je naravni, univerzalni zakon, ki velja v tem materialnem svetu in tudi na višjih subtilnih svetovih, na ravni uma. Po tem zakonu si človek z vsako svojo mislijo, besedo in dejanjem, ustvarja dobre ali slabe posledice, ki jih bo deležen v prihodnosti.
Zakon, ki osvobaja. Zakon karme
sreda, 20.11.2019 od 19.00 do 20.00, Osebnostna rast
Center Know Thyself as Soul - Ljubljana, Slomškova ulica 7, Ljubljana, Ljubljana, Zakon, ki osvobaja. Zakon karme V tem predavanju bo predstavljen zakon vzroka in posledice ali zakon karme, ki je naravni, univerzalni zakon, ki velja v tem materialnem svetu in tudi na višjih subtilnih svetovih, na ravni uma. Po tem zakonu si človek z vsako svojo mislijo, besedo in dejanjem, ustvarja dobre ali slabe posledice, ki jih bo deležen v prihodnosti.
Zakon karme in reinkarnacija
četrtek, 28.11.2019 od 19.00 do 20.00, Osebnostna rast
Ustanova Zdenke Gustinčič Fundacija za dobro ljudi in narave Tumova ulica 5, Nova Gorica, Nova Gorica, Zakon karme in reinkarnacija – Je usoda v mojih rokah? V tem predavanju bo predstavljen zakon vzroka in posledice ali zakon karme, ki je naravni, univerzalni zakon, ki velja v tem materialnem svetu in tudi na višjih subtilnih svetovih, na ravni uma. Po tem zakonu si človek z vsako svojo mislijo, besedo in dejanjem, ustvarja dobre ali slabe posledice, ki jih bo deležen v prihodnosti.
Javno-zasebna partnerstva od A do Ž
sreda, 23.10.2019 od 9.00 do 14.30, Strokovno izobraževanje
Agencija POTI, Ljubljana, Stegne 7, Ljubljana, Nova finančna persepktiva EU in novi Zakon o nekaterih koncesijskih pogodbah (ZNKP) Javno-zasebna partnerstva vedno bolj postajajo nuja za zagotavljanje javne infrastrukture in izvajanje javnih služb.
Bralna čajanka: Divja
sreda, 23.10.2019 ob 19.30, Kulturna prireditev
Knjižnica Škofljica, Ob pošti 29, Škofljica, Svetovna uspešnica Divja je divja knjiga o iskanju sebe. Ko Cheryl Strayed umre mati in ji razpade zakon, s tal komaj dvigne pošast, kot "ljubkovalno" reče nahrbtniku in se odpravi na Pacifiško gorsko pešpot. Pot, ki vodi skozi žgočo puščavo in metrske zamete snega. Na poti najde sebe in zapolni praznino v srcu. Vodi Sonja Pirman.
Celostno o novi gradbeni zakonodaji
petek, 15.11.2019 od 9.00 do 15.00, Strokovno izobraževanje
Agencija POTI, Ljubljana, Stegne 7, Ljubljana, Gradbeni zakon, Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti, Pravilnik o dokumentacij in obrazcih za upravne postopke pri graditvi objektov, ...
Usposabljanje za preprečevanje mobinga
sreda, 4.12.2019 od 9.00 do 16.00, Strokovno izobraževanje
PLANET GV, Likozarjeva 3, Ljubljana, Mobing pomeni velike posledice za posameznika, zaposlene in organizacijo, kar se izraža v uspešnosti in tudi stroškovni učinkovitosti. Zakon o varnosti in zdravju pri delu v 24. členu ureja področja mobinga in določa konkretne naloge strokovnega delavca oziroma pooblaščenca za preprečevanje mobinga v organizaciji.