Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (13)
  • Prireditelji (10)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (1)
DRIVE-IN KINO: BRILJANTINA
četrtek, 28.5.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Brezčasna zgodba o koncu poletne romance med Dannyjem in Sandy, ki ga prinese začetek zadnjega letnika srednje šole – vse dokler se Sandy nepričakovano ne preseli na Dannyjevo šolo Rydell High. Briljantina je v svetovnem merilu povzročila pravo evforijo in obudila zanimanje za rock'n'roll in rockabilly glasbo.
Avto kino Domžale
četrtek, 28.5.2020 od 21.00 do 23.00, Kino
KD Franca Bernika, Domžale, Avto kino Domžale Od 28. maja dalje si boste najboljše filme v mestu lahko ogledali kar iz svojega avta. AVTO KINO DOMŽALE vabi na bivše parkirišče Metalke! Projekcije bodo potekale od četrtka do sobote in bodo trajale predvidoma do konca junija. ·         četrtek, 28. 5 - akcijska komedija Gospodje, ·         petek, 29.5.
DRIVE-IN KINO: MINIONI (sinhronizirano)
petek, 29.5.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Minion po imenu Kevin skuje načrt in se skupaj z najstniškim upornikom Stuartom in prestrašenim malim Bobom odpravi v širni svet, da bi svojim bratom našel novega zlobnega šefa. Kot lahko vidimo v najnovejšem napovedniku, jih razburljivo popotovanje pripelje do prve ženske super barabe Scarlet Overkill.
DRIVE-IN KINO & DRIVE-IN KONCERT: TABU
sobota, 30.5.2020 ob 19.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Center Vič na prizorišču DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD s ponosom napoveduje prvi DRIVE-IN KONCERT v Sloveniji, kateremu bo sledil še ogled filma v DRIVE-IN KINU. Večer bo obarvan v stilu popularne rock skupine Tabu, ki bo po inovativnem DRIVE-IN KONCERTU zasedla še veliko kino platno s svojim dokumentarnim filmom Zgodba za jutri. Center Vič bo obiskovalcem omogočil, da se 30.
DRIVE-IN KINO: PARAZIT (Drive-in cinema: Parasite)
nedelja, 31.5.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Člani Ki-taekove štiričlanske družine so si zelo blizu, a so vsi po vrsti brezposelni, z zelo slabimi obeti za prihodnost. Ki-taekov sin Ki-woo se spoprijatelji s študentom prestižne univerze, ta pa mu pove za dobro plačano delo učitelja pri bogati družini Park. Ki-woo se odpravi k njim na sprejemni pogovor in tam spozna njihovo čudovito hčerko Yeon-kyo.
DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD: KOT ŠEF
četrtek, 4.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Najboljši prijateljici Mia (Rose Byrne) in Mel (Tiffany Haddish) živita odlično življenje, imata kozmetično podjetje, ki sta ga skupaj ustvarili. Ker pa se znajdeta v velikih finančnih težavah, je ponudba velike kozmetične hiše v lasti Claire Luna (Salma Hayek) za odkup preveč mamljiva, da bi jo izpustili.
DRIVE-IN KINO: LEVJI KRALJ (sinhronizirano)
petek, 5.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Zgodba se v trailerju začne točno tako, kot smo je vajeni iz animiranega filma iz leta 1994, v osrčju afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj. Simba idealizira očeta, kralja Mufaso, in si k srcu jemlje svojo kraljevo usodo. Ampak v živalskem kraljestvu ne slavijo vsi prihod novega mladiča tako veselo. Scar, Mufasov brat ima svoje načrte.
DRIVE-IN KINO: JOKER (Drive-in cinema: Joker)
sobota, 6.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Warner Bros. Pictures prinaša film o najbolj znanem negativcu mesta Gotham - Jokerju. Do sedaj smo v vlogi Jokerja videli legendarnega Jacka Nicholsona in pokojnega Heatha Ledgerja, zdaj pa to mračno in izjemno zahtevno vlogo prevzema Joaquin Phoenix.
DRIVE-IN KINO: DEŽELA LA LA
nedelja, 7.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Zgodba se odvija v Los Angelesu v času zlatih let Hollywooda, ki poka od romantike, kakršne ne vidimo vsak dan. V filmu Ryan Gosling igra džez glasbenika, ki se zaljubi v igralko v vzponu (Emma Stone), čemur sledi prava ljubezenska romanca z zapletom. ZA NAKUP VSTOPNIC ZA DRIVE-IN KINO PROJEKCIJO FILMA DEŽELA LA LA SPODAJ IZBERITE DATUM 7. 6. 2020. PROJEKCIJA 21. 5.
DRIVE-IN KINO: PODLI FANTJE ZA VEDNO
četrtek, 11.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Podla fanta Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) sta spet skupaj v nori dogodivščini v dolgo pričakovanem novem filmu. Potem ko Marcus dolgoletnemu kolegu Miku zaupa, da se bo kmalu upokojil, češ da je že skrajni čas, ga skuša Mike prepričati v še zadnjo noro misijo. ZA NAKUP VSTOPNIC ZA DRIVE-IN KINO PROJEKCIJO FILMA PODLI FANTJE ZA VEDNO SPODAJ IZBERITE DATUM 11. 6.
DRIVE-IN KINO: POLETJE V ŠKOLJKI
petek, 12.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Dvanajstletni Tomaž preživlja svoje zadnje otroško poletje. Ob igri na plaži pozablja na prepire svojih ločenih staršev, ki v svoji prezaposlenosti ne opazita, da njun sin odrašča hitreje, kot bi to lahko sklepala po prekratkih rokavih. Razen starega Luka, ki je nekoč plul po morju, ni v svetu odraslih nobenega, ki bi razumel Tomaževe težave. Luka mu podari školjko.
DRIVE-IN KINO: ZVEZDA JE ROJENA
sobota, 13.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.
DRIVE-IN KINO: GOSPODJE
nedelja, 14.6.2020 ob 21.00, Kino
Kino Gledališče Bežigrad, Linhartova 11, Ljubljana, Kriminalna akcija sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu (Matthew McConaughey), ki je v Londonu ustvaril visoko donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, mnogi hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izsiljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok.