Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (2)
  • TV spored (35)
Brez ljubezni
četrtek, 22.2.2018 ob 19.30, Kino
Kinodvor, Dvorana, Ljubljana, zgodba Ženja in Boris prestajata težko ločitev, polno zamer, frustracij, obtožb in očitkov. Oba sta že našla nova življenjska partnerja in komaj čakata, da se znebita drug drugega ter obrneta nov list – četudi to pomeni, da se bosta morala ločiti od svojega dvanajstletnega sina Aljoše. A ko je deček priča še enemu od neskončnih burnih prepirov med staršema, na lepem izgine.
Pokliči me po svojem imenu
sreda, 7.3.2018 ob 13.00, Kino
Kinodvor, Dvorana, Ljubljana, zgodba Poletje 1983. Sedemnajstletni Elio s starši preživlja počitnice v družinski vili na severu Italije, ob igranju klasične glasbe, prebiranju knjig in spogledovanju s prijateljico Marzio. Čeprav je od malih nog obdan s sadovi visoke kulture in buhtečega intelektualnega življenja, je za mladega Elia to vendarle še čas čustvenega zorenja, radovednosti in raziskovanja.
Zapiranje ljubezni
sobota, 10.3.2018 ob 20.00, Drama
Križevniška 1, Ljubljana, O predstavi Kaj se zgodi, ko zaljubljenost mine in ljubezen izgine? Kaj narediti, ko dve osebi nista več za skupaj? Ko ne moreta ali ne želita biti več v odnosu? Zapiranje ljubezni je konec zgodbe . Zgodbe o paru, ki poskuša končati in zapreti skupno zgodbo.