Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (10)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Slast - Erogeno telo med estetiko in manifestacijo
Že poteka - do torek, 31.7.2204, Likovna razstava
Galerija Loža, Koper, Razstava risb je vpogled v ustvarjanje erotičnih upodobitev človeškega telesa na Slovenskem v zadnjih treh desetletjih. Razen nekaterih ikoničnih del, kakršni sta My boy has red socks Metke Krašovec in Meje kontrole št. 4 Dušana Mandića, je večina gradiva tokrat prvič javno predstavljena.
Narodna galerija v Arboretumu
Že poteka - do četrtek, 28.2.2019, Likovna razstava
Arboretum Volčji Potok, Radomlje, ... Začela je kot društvena galerija, postopoma pridobila prostore in sestavila nacionalno zbirko. Danes obsega stalna zbirka več kot 600 umetnin, ki nam ilustrirajo umetnostno ustvarjanje na naših tleh od 13. do 20. stoletja.  Poznamo naše umetnine? Jih imamo radi? Koliko so zares zasidrane v naši zavesti? Narodna galerija v jubilejnem letu vabi vse Slovence, ...
David Lynch: Ogenj na odru
Že poteka - do nedelja, 29.7.2018, Likovna razstava
Mednarodni grafični likovni center, Pod turnom 3, Ljubljana,   Razstava Ogenj na odru se osredotoča na likovno ustvarjanje Davida Lyncha s poudarkom na seriji litografij in izborom njegovih slik iz poznih osemdesetih let in zgodnjih devetdesetih let.
Gledališče v ATRIJU - Tom Veber
sreda, 18.7.2018 od 21.00 do 23.00, Drama
Atrij Kavarne NUK v Narodno in univerzitetni knjižnici, Turjaška 1, Realizem je rezerviran za klovne Tom Veber katerega umetniško ustvarjanje zajema prostor igre, petja in poezije, se nam bo predstavil s poetično monodramo, osnovano na avtorski poeziji – Realizem je rezerviran za klovne.
Sobotne ustvarjalnice: Morske pošasti
sobota, 21.7.2018 od 11.00 do 13.00, Prireditev za otroke
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg 1, Ljubljana, ...  Na voljo bo tudi Kotiček za prosto ustvarjanje. Delavnico vodita Tina Hribar Dragar in Jasenka Lojović iz KUD Galerije C.C.U. V sodelovanju s Kavarno Tromostovje pripravljamo ustvarjalne dogodivščine za otroke vseh starosti.
Sobotne ustvarjalnice: Amuleti
sobota, 11.8.2018 od 11.00 do 13.00, Prireditev za otroke
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg 1, Ljubljana, Na Sobotni ustvarjalnici bomo s pluto, preobraženo v zanimive oblike, ustvarjali pisana čudežna bitja, ki nas bodo razveseljevala in nam prinašala srečo. Na voljo bo tudi Kotiček za prosto ustvarjanje in Mala bralnica Galerije C.C.U.. Delavnico vodita Mateja Herbst in Simon Drofelnik iz KUD Galerije C.C.U.
Sobotne ustvarjalnice: Ladje in barčice
sobota, 18.8.2018 od 11.00 do 13.00, Prireditev za otroke
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg 1, Ljubljana, ... .. Na voljo bo tudi Kotiček za prosto ustvarjanje in Mala bralnica Galerije C.C.U.. Delavnico vodita Simon Drofelnik in Mateja Herbst iz KUD Galerije C.C.U.
Enostavni znanstveni poskusi za otroke
četrtek, 23.8.2018 od 10.00 do 12.00, Aktivnosti za otroke
Knjižnica Medvode, Medvode, Poskusi potekajo pod vodstvom univ. dipl. biotehnologa Blaža Filipiča (Izobraževanje Prem). Eksperimenti so zabavne, varne in hkrati poučne delavnice, ki združujejo raziskovanje in ustvarjanje. Udeleženci bodo spoznavali svet naravnih zakonitosti, razvijali ročne spretnosti in se v sproščenem vzdušju družili z vrstniki (nad 6 let). URNIK DELAVNIC: 5. in 6.
Sobotne ustvarjalnice: Magični nakit
sobota, 25.8.2018 od 11.00 do 13.00, Prireditev za otroke
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg 1, Ljubljana, Na ustvarjalnici bomo z unikatno poslikavo trakov ustvarjali prav poseben nakit za vse priložnosti in okuse. Na voljo bo tudi Kotiček za prosto ustvarjanje in Mala bralnica Galerije C.C.U.. Delavnico vodita Simon Drofelnik in Mateja Herbst iz KUD Galerije C.C.U. V sodelovanju s Kavarno Tromostovje pripravljamo ustvarjalne dogodivščine za otroke vseh starosti.
Enostavni znanstveni poskusi za otroke
četrtek, 30.8.2018 od 10.00 do 12.00, Aktivnosti za otroke
Knjižnica Medvode, Medvode, Poskusi potekajo pod vodstvom univ. dipl. biotehnologa Blaža Filipiča (Izobraževanje Prem). Eksperimenti so zabavne, varne in hkrati poučne delavnice, ki združujejo raziskovanje in ustvarjanje. Udeleženci bodo spoznavali svet naravnih zakonitosti, razvijali ročne spretnosti in se v sproščenem vzdušju družili z vrstniki (nad 6 let). URNIK DELAVNIC: 5. in 6.