Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Tadej Toš & The Band: Prosto po Prešernu
petek, 29.11.2019 od 19.00 do 20.30, Pop in rock
Celjski dom, Krekov trg 3, Celje, 13. tradicionalni dobrodelni koncert Rotary kluba Celje - Barbara Celjska Novoustanovljeno skupino vodi Tadej Toš, ki ga javnost pozna predvsem kot stendap komika, dramskega igralca, igralca v filmih in voditelja, med drugim odmevnih podelitev nagrad viktor za medijske dosežke. Tokrat se bo, vsestransko nadarjen, predstavil kot glavni vokalist in na električni kitari.
Tadej Droljc: Žarkolom
torek, 10.12.2019 ob 20.00, Alternativa, urbana
Dvorana Katedrala, Ljubljana, ... večkrat nagrajenih in širom Evrope predstavljenih avdiovizualnih kompozicij se Tadej Droljc vrača v Slovenijo. V koprodukciji konzorcija osmo/za in Kina Šiška je pripravil novo avdiovizualno delo Žarkolom , ki ga  premierno predstavlja v Katedrali Kina Šiške.
BigBand@SiTi: VALENTINOVO Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA - solist: Rok Ferengja,...
petek, 14.2.2020 ob 20.00, Jazz, blues
SiTi Teater BTC, Ljubljana, petek, 14.2. 2020 Na valentinovo bomo gostili priljubljenega slovenskega pevca Roka Ferengjo, ki ga večina pozna kot pevca znanega Rok'n'Banda. Priložnosti primerno bo program poskrbel za vse zaljubljence v življenje in dobro glasbo, saj bo segal od Rokovih številnih uspešnic do ljubezenskih standardov v džezovski preobleki. Koncert bo vodil Tadej Tomšič.
BigBand@SiTi: ALEKSANDRA ČERMELJ & BIG BAND RTV SLOVENIJA - dir. Tadej Tomšič
petek, 6.3.2020 ob 20.00, Jazz, blues
SiTi Teater BTC, Ljubljana, ... Avtorskemu pečatu večera pa bo dodala tudi nekaj njej ljubih, znanih italijanskih pesmi. Za priredbe bo poskrbel dirigent Tadej Tomšič.