Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Tadej Toš - Besede
sobota, 19.10.2019 od 13.30 do 14.30, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Ljubljana, Predavanje Tadeja Toša je eno izmed cikla predavanj 4. Maratona pozitivne psihologije v Ljubljani Informacije in vstopnice: maratonpozitivnepsihologije.si Našo realnost krojijo besede. Od besed k dejanjem pa pomeni, da prenehajmo besedičiti in zmigajmo. Od besed k dejanjem pomeni, da se dogaja to, o čemer govorimo, dogaja pa se tako, kakor govorimo.
BigBand@SiTi: BILBI & BIG BAND RTV SLOVENIJA - dir. Tadej Tomšič
petek, 15.11.2019 ob 20.00, Jazz, blues
SiTi Teater BTC, Ljubljana, petek, 15.11.2019 Novembrsko sivino bo nacionalni džezovski orkester pregnal z eno najbolj zabavnih in barvitih pevk pri nas. V goste tako po veliko letih spet prihaja živahna in edinstvena slovenska avtorica in pevka Maja Pihler Stermecki - Bilbi. Osvežujoč koncert bo postregel z nekaterimi njenimi uspešnicami in novimi skladbami v priredbah Tadeja Tomšiča, ki bo koncert tudi vodil.
BigBand@SiTi: VALENTINOVO Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA - solist: Rok Ferengja,...
petek, 14.2.2020 ob 20.00, Jazz, blues
SiTi Teater BTC, Ljubljana, petek, 14.2. 2020 Na valentinovo bomo gostili priljubljenega slovenskega pevca Roka Ferengjo, ki ga večina pozna kot pevca znanega Rok'n'Banda. Priložnosti primerno bo program poskrbel za vse zaljubljence v življenje in dobro glasbo, saj bo segal od Rokovih številnih uspešnic do ljubezenskih standardov v džezovski preobleki. Koncert bo vodil Tadej Tomšič.
BigBand@SiTi: ALEKSANDRA ČERMELJ & BIG BAND RTV SLOVENIJA - dir. Tadej Tomšič
petek, 6.3.2020 ob 20.00, Jazz, blues
SiTi Teater BTC, Ljubljana, ... Avtorskemu pečatu večera pa bo dodala tudi nekaj njej ljubih, znanih italijanskih pesmi. Za priredbe bo poskrbel dirigent Tadej Tomšič.