Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Nova frekvenca: Tadej Kampl
ponedeljek, 15.4.2019 ob 19.30, Kulturna prireditev
Knjižnica Otona Župančiča, Kersnikova 2, Ljubljana, Nova frekvenca, glasbeni pogovor v živo: Tadej Kampl 15. april ob 19.30 Knjižnica Otona Župančiča, mediateka Basist Tadej Kampl pozornost vzbuja predvsem kot član številnih zasedb, med katerimi verjetno najbolj izstopa Patetico. Manj znano pa je, da gre tudi za izrednega avtorja, ki jazzovski izraz dopolnjuje s funkom, soulom in afrobeatom.
Nova frekvenca: Tadej Kampl
ponedeljek, 15.4.2019 ob 19.30, Kulturna prireditev
Knjižnica Otona Župančiča, Kersnikova 2, Ljubljana, Basist Tadej Kampl pozornost vzbuja predvsem kot član številnih zasedb, med katerimi verjetno najbolj izstopa Patetico. Manj znano pa je, da gre tudi za izrednega avtorja, ki jazzovski izraz dopolnjuje s funkom, soulom in afrobeatom. V lanskem letu je izdal svoj drugi album Habits, s katerim izpisuje nadaljevanje zgodbe s prvenca Life is good izpred nekaj let. Vodi Nina Novak.
Koncert skupine Tadej Kampl Habits
ponedeljek, 15.4.2019 ob 20.00, Jazz, blues
Knjižnica Otona Župančiča, Kersnikova 2, Ljubljana, Basist Tadej Kampl pozornost vzbuja predvsem kot član številnih zasedb, med katerimi verjetno najbolj izstopa Patetico. Manj znano pa je, da gre tudi za izrednega avtorja, ki jazzovski izraz dopolnjuje s funkom, soulom in afrobeatom. V lanskem letu je izdal svoj drugi album Habits, s katerim izpisuje nadaljevanje zgodbe s prvenca Life is good izpred nekaj let.