Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Tadej Toš & the band: Prosto po Prešernu
sobota, 29.12.2018 ob 21.00, Jazz, blues
Skalna dvorana, Ljubljanski grad, Ljubljana, Tadej Toš nam bo s svojim kvartetom predstavil 14 Prešernovih pesmi. Nekoč je razmišljal, zakaj poezija ni več tako popularna, in domislil se je, da bi jo uglasbil ter jo tako približal ljudem. Namesto za šansonjerski se je raje odločil za rokerski in baladni slog. Takole je razmišljal: Prešeren je ljubezen. Ljubezen je svoboda.
TADEJ KAMPL: SILVESTER SPECIAL - Koncert
sobota, 29.12.2018 ob 20.00
Vetrinjski dvor, Vilinski oder, Maribor, Od Vilinskega dvora se poslavljamo v velikem slogu – Tadej Kampl z gosti v jazz, funky, afro beat in pop maniri za sladokusce. Silvester special. Habits je naslov drugega albuma enega najboljših slovenskih basistov, Tadeja Kampla , izjemnega tudi v svetovnem merilu, ki ga bo v posebnem večeru Silvester special, predstavil domači publiki.
BigBand@SiTi: Trije tenorji - Big Band RTV Slovenija in Jure Pukl, Lenart...
sobota, 16.2.2019 ob 20.00, Jazz, blues
SiTi Teater BTC, Ljubljana, 16.2.2019 ob 20h Peti abonmajski večer bo namenjen trem vrhunskim in mednarodno priznanim slovenskim tenor saksofonistom. Tadej Tomšič, Jure Pukl in Lenart Krečič bodo v ospredju uprizorili pravo bitko saksofonov v oporo big bandu in dialogu z njim. Da bo večer še ognjevitejši, bodo v goste povabili dandanes najboljšega ameriškega bobnarja, Jeffa "Tain" Wattsa .
Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija
sobota, 5.1.2019 ob 20.00, Mešana glasba
Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana, Posebni gost: Tadej Toš; dirigent: Lojze Kranjčan Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija sta enačba za nepozaben glasbeni večer, prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim talentom. Tokrat se jima bo na odru pridružil še en vsestranski talent, televizijski voditelj, komik, Klemnov stanovski kolega in prijatelj Tadej Toš .