Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (31)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (155)
Seminar o filmski vzgoji, zadnji dan za prijavo
Danes od 8.00 do 23.00, Notice
Na spletu, Ljubljana, Še danes se lahko prijavite na brezplačen spletni seminar o prihodnosti filmske vzgoje v JV Evropi, ki se bo odvijal 26. in 27. januarja. Razpravljalo se bo o oblikovanju in posredovanju kvalitetne filmske vsebine za mlade. Več informacij na spletni strani Kinodvora in po mejlu ziva.jurancic@kinodvor.org   Foto: Kinodvor / Bojan Bajsič
Dan D
Danes ob 20.00, Mešana glasba
Cankarjev dom, Ljubljana, Spletni koncert iz »kraterja« Cankarjevega doma Prvi open air koncert leta 2021! Kakor pritiče bendu, kot je Dan D, bo ta koncert v Cankarjevem domu ponovno nekaj posebnega.
Online informativni dan SFU Ljubljana
petek, 22.1.2021 od 10.00 do 17.00, Strokovno izobraževanje
Spletni dogodek, Spletni dogodek, Univerza Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana 22.1.2021 organizira spletni informativni dan za vse, ki jih zanima vpis in programi, ki jih izvajamo.  Predstavitve študijskih programov bodo potekale ob: 10.00 Predstavitev študija psihoterapije – fakultetni in specialistični programi 10.
Mesto bere literature sveta
Že poteka - do ponedeljek, 3.5.2021, Festival
Na spletu, Ljubljana, Bralne sprehode zaključujemo z deseto, zadnjo sezono prvega niza bralnega projekta  Mesto bere , s katerim tudi letos pričenjamo  3. decembra , na Ta veseli dan kulture. Tokrat vas vabimo k bralnim užitkom z vznemirljivim seznamom knjižnih naslovov avtorjev in avtoric iz vsega sveta. Na bralni seznam smo letos uvrstili 100 zanimivih knjižnih naslovov sodobnih literarnih ustvarjalcev.