Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (3)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (2)
Koncert Počeni škafi na Pungertu v Kranju
petek, 20.7.2018 od 21.00 do 23.00, Jazz, blues
Galerija Pungert, Kranj, Počeni Škafi so ulični swing bend iz Ljubljane. Navdih črpajo iz tradicionalnega jazza, ki ga preigravajo nemuzejsko, živo in samosvoje. Nekaj pesmi so prevedli v slovenščino, v avtorski komadih pa se spogledujejo tudi s šansonom. Slovijo po dolgih, več kot triurnih koncertih, radi pa igrajo tako na ulicah, kot v koncertnih in plesnih dvoranah.
Koncert Jazz Ladies na Pungertu v Kranju
sobota, 21.7.2018 od 21.00 do 23.00, Jazz, blues
Galerija Pungert, Kranj, ... in 70. let pa vse do dandanašnjih skladb. Igrajo jazz, swing in bebop standarde, v njihovem repertoarju je najti tudi skladbe latinskoameriškega izvora in slovenske popevke.
Špil: Počeni škafi
četrtek, 26.7.2018 ob 20.00, Mešana glasba
Tobačna mesto, Ljubljana, Ulični swing bend iz Ljubljane črpa navdih iz jazza, ki pa ga igra nemuzejsko, živo in po svoje. Nekaj pesmi so prevedli, v avtorski pa se spogledujejo tudi s šansonom. Slovijo po več kot triurnih koncertih, radi pa igrajo tako na ulicah, kot v koncertnih in plesnih dvoranah. So zmes starega in novega, intimnega in razvratnega, elegantnega in eksplozivnega, poetičnega in razburljivega.
Intenzivni tečaj swinga v 3 dneh
ponedeljek, 6.8.2018 ob 19.00, Ples
Plesna dvorana, Ljubljana, V 3 DNEH DO OSNOVNEGA ZNANJA SWINGA! Swing plešejo ljudje vseh starosti, ki se želijo naučiti nekaj novega, se zabavati na plesišču in uživati v odlični glasbi. Primeren je tudi za tiste, ki mislite, da imate dve levi nogi . Hitro vam bomo dokazali, da ni tako. Če swinga še ne plešeš in morda nimaš časa za redne tečaje, bo poletni hitri tečaj prava stvar zate.
Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija
nedelja, 23.12.2018 ob 18.00, Mešana glasba
Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana, Gostje: New Swing Quartet, ob 50-letnici skupine Najlepši spirituali in božične skladbe v razkošnih orkestracijah za veliki orkester