Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (7)
  • Prireditelji (3)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
New Swing Quartet - 50 let na odru, Šentjur
nedelja, 30.12.2018 ob 20.00, Mešana glasba
Ipavčev kulturni center Šentjur, Šentjur, V nedeljo, 30. decembra 2018, ob 20.00 vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur, na novoletni koncert New Swing Quarteta v domačem Šentjurju. Ikone spiritual in gospel glasbe New Swing Quartet so svojo izjemno pot začeli leta 1968 ravno v Šentjurju pri Celju, ko so fantje naleteli na ploščo znamenitega Golden Gate Quarteta.
Koncert Big Banda RTV Slovenija & Vox Arsane - Swing 'n' Christmas
sobota, 15.12.2018 ob 19.30, Mešana glasba
SNG Maribor, Velika dvorana, Maribor
ANA BEZJAK IN MARKO ZALETELJ - Koncert
petek, 14.12.2018 ob 19.00, Jazz, blues
Vetrinjski dvor, Vilinski oder, Maribor, En lep večer v naročju jazza, swinga, bossa nove … Posebej za ta večer sta Ana Bezjak in Marko Zaletelj priredila izbor swing napevov, balad in bossa nova melodij, ki naj polepšajo večer v tem čarnem času. Veselimo se jazzovskih in brazilskih standardov, obogatenih z vokalnimi in s kitarskimi improvizacijami. Lepo, lepše, najlepše.
Božični koncert
nedelja, 23.12.2018 ob 18.00, Mešana glasba
Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija Dirigent: Patrik Greblo Gostje: New Swing Quartet, ob 50-letnici skupine  Najlepši spirituali in božične skladbe v razkošnih orkestracijah za veliki orkester
Božični koncert/ NSQ/ Simfoniki in Big Band RTV
nedelja, 23.12.2018 ob 18.00, Jazz, blues
Cankarjev dom, Ljubljana, Veliki tradicionalni božični koncert Simfoničnega orkestra in Big Banda RTV Slovenija v Gallusovi dvorani bo letos še posebej prazničen in nepozaben. V goste prihaja legendarna vokalna skupina New Swing Quartet, ki bo ob svoji zlati 50-letnici z revijskim orkestrom spet stala na velikem odru Cankarjevega doma. Obeta se čudovit koncert, ki bo nepozabno zaznamoval letošnjo božično sezono.
Glenn Miller Orchestra
nedelja, 6.1.2019 ob 19.00, Mešana glasba
Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana, Prireja: VignaPR in Koda Events "Swing, brother, swing," je legendarni ameriški jazzovski trobentač in pevec Louis Armstrong nekje proti koncu dvajsetih let prejšnjega stoletja zaklical enemu od svojih muzikantov ter s tem dal ime navihanemu in igrivemu jazzovskemu žanru swing, ki je bil do konca 40. let ena najpopularnejših zvrsti glasbe nasploh.