Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (21)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (683)
Svet Podjetništva - Od Ideje do Realizacije
sreda, 17.2.2021 ob 18.00, Strokovno izobraževanje
AIA-mladinski center Mengeš, Mengeš
Jaz, mi in drugi : podobe mojega sveta
Že poteka - do sobota, 31.12.2022, Muzejska razstava
Slovenski etnografski muzej, Metelkova 2, Ljubljana, Stalna razstava Jaz, mi in drugi : podobe mojega sveta je razstava o človeku in njegovem umeščanju v svet; o osebni, skupni in univerzalni dediščini − kaj je, kako nastaja in kakšen pomen ima. Iz družbene narave človeške vrste izhaja potreba po umeščanju – med ljudi, v prostor in v čas. Skozi razmerja med sabo in drugimi vsakdo išče odgovore na vprašanja in si oblikuje predstavo o svetu.
Rebirthing- dih življenja
sobota, 23.1.2021 od 10.00 do 12.30, Osebnostna rast
Zavod Gnozen, Kersnikova 5a, Ljubljana, Svet, ki ga doživljamo okoli sebe je ogledalo naših misli in projekcij. Rebirthing nam pomaga, da se prebudimo in ozavestimo svoje življenje. Rebirhing je tehnika povezanega dihanja s katerim se osvobajamo (ne)poznanih blokad, stresa, travm in neprijetnih dogodkov, ki so v nas pustili energetski, mentalni  in čustveni odtis.
Obred polne lune (Čakre: zemljina zvezda)
četrtek, 11.2.2021 od 18.00 do 21.00, Umirjene vadbe
Tempelj POT SRCA, Kotnikova ulica 28, Ljubljana, Ljubljana, "Življenje – neustavljivo slo, ki gori, oplaja, žari v čaru prerojevanja, ustvarjanja novega sveta.  Občutek živosti, ko svet ti pod nogami leži, siješ v soju moči, veš, da zmoreš vse, premikaš gore in dole.
Umetnost otrokom: Čebelica Meli
sobota, 10.4.2021 od 10.00 do 11.00, Predstava za otroke
Sokolski dom Škofja Loka, Škofja Loka,   ČEBELICA MELI Glasbena pravljica Čebelica Meli je še zelo majhna in še nikoli ni zapustila panja. Pa tako rada bi spoznala svet tam zunaj. Starejše sestrice so ji opisovale, kako je čudovit! Nekega dne Meli naleti na metulja, ki ji pove, da v dolini tam daleč rastejo rože velikanke in da je njihov nektar še posebno sladek. Meli so zasrbela krila.