Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (8)
  • Prireditelji (1)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (16)
Predbožični Stand up
četrtek, 21.12.2017 ob 20.00, Stand-up / impro
Festivalna dvorana, Ljubljana, Predbožični stand up,  10 komikov, 2 uri  smeha! Vsak komik bo naredil svojih najboljših 10 minut materiala! Nastopili bodo: Željkić&Željudin kot povezovalec večera,Nejc Petek, Admir Baltić, Jan Kreuzer, Klemen Bučan, Janez Usenik, Tin Vodopivec, Boris Kobal, Lucija Ćirović, Martina Ipša. VSTOPNICE: Eventim.si in vsa njihova prodajna mesta, tudi Petrol, OMV; Pošta...
Beli Sladoled - One night stand
četrtek, 21.12.2017 ob 20.00, Likovna razstava
Tovarna Rog, Ljubljana, Beli Sladoled - One night stand   Beli Sladoled se v Zelenici razkazuje s svojo XXX risarsko produkcijo. Naslov razstave se navezuje na prakso enodnevnih, oziroma enonočnih razstav, ki redno potekajo v Zelenici.
Brade
torek, 19.12.2017 ob 20.00, Komedija
Dvorana Hotela Paka, Velenje, Produkcija: SiTi teater Igralci: Boštjan Gorenc - Pižama Perica Jerković Gašper Bergant Stand up Nova komedija, ne zamudite prvih predstav A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Se bo pa to jesen.
Po 10 letih ponovno komedija Avdicija
torek, 26.12.2017 od 20.00 do 21.00, Komedija
KD Kokrica, Cesta na Brdo 30, Kokrica, Avdicija prihaja iz vrst "stand up" komedije. V predstavi nastopajo junaki, ki so priljubljene osebnosti veseloigre. Slave željni občani, med katerimi ne manjka južnjakov, homoseksualcev, pijančkov, transvestitov ali neškodljivih gasilcev, pridejo na avdicijo za igralca v novi gledališki predstavi. Ker pa igralec v gledališču ne more biti kar vsak, jih čaka prav poseben preizkus.
Brade
četrtek, 28.12.2017 ob 20.00, Komedija
Kosovelov dom, Sežana, Produkcija: SiTi teater Igralci: Boštjan Gorenc - Pižama Perica Jerković Gašper Bergant Stand up Nova komedija, ne zamudite prvih predstav A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Se bo pa to jesen.
Brade
petek, 12.1.2018 ob 20.00, Komedija
Celjski dom Celje, Celje, Produkcija: SiTi teater Igralci: Boštjan Gorenc - Pižama Perica Jerković Gašper Bergant Stand up Nova komedija, ne zamudite prvih predstav A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Se bo pa to jesen.
Brade
sreda, 24.1.2018 ob 20.00, Komedija
Kulturni dom, Mengeš, Produkcija: SiTi teater Igralci: Boštjan Gorenc - Pižama Perica Jerković Gašper Bergant Stand up Nova komedija, ne zamudite prvih predstav A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Se bo pa to jesen.
Brade
petek, 26.1.2018 ob 20.00, Komedija
Festivalna dvorana Bled, Bled, Produkcija: SiTi teater Igralci: Boštjan Gorenc - Pižama Perica Jerković Gašper Bergant Stand up Nova komedija, ne zamudite prvih predstav A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Se bo pa to jesen.