Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (364)
Kroki in prijatelji - predstava na daljavo
sobota, 6.3.2021 od 10.00 do 18.00, Lutkovna predstava
Na spletu, Ljubljana, Na spletni strani Hiše otrok in umetnosti si lahko v sklopu Predstav na daljavo brezplačno ogledate predstavo Kroki in prijatelji. Kroki je krokodilček, ki živi v hišici na robu gozda. Tam ga radi obiščejo prijatelji: zajec Tine, veverica Zdenka, merjasec Pavle ter sova Urša. Danes pa je prav poseben dan – Krokijev rojstni dan in Kroki zaman čaka svoje prijatelje.
Spletni sejem AGRA
Že poteka - do nedelja, 7.3.2021, Sejem
Pomurski sejem, Gornja Radgona, Prvič v naši skupni 58-letni zgodovini spletamo poslovne in prijateljske vezi v spletni Agri! "Spoštovane razstavljavke in razstavljavci, obiskovalke in obiskovalci, prijateljice in prijatelji Pomurskega sejma! Ker nam je novi koronavirus preprečil živo sejemsko dogajanje in z njim povezane strokovne, gospodarske in družabne prireditve, smo se podali v spletno Agro. Ta nam bo od 7.
Ustvarjalni seti Galerije C.C.U.
sreda, 3.3.2021 ob 20.20, Posebne ponudbe
KUD Galerija C.C.U., Ljubljana, Drage prijateljice in prijatelji ustvarjanja, čeprav so vsi kulturni dogodki do nadaljnjega odpovedani, svoje poslanstvo opravljamo še naprej, zato za vas skrbno pripravljamo ustvarjalne sete po izbiri za ustvarjanje doma. Kar naročite, hitro dobite. Dostava je varna in brezplačna. Vsak Ustvarjalni set Galerije C.C.U.
Ustvarjalni seti Galerije C.C.U.
sreda, 10.3.2021 ob 20.20, Posebne ponudbe
KUD Galerija C.C.U., Ljubljana, Drage prijateljice in prijatelji ustvarjanja, zaradi epidemiološke situacije so vsi kulturni dogodki do nadaljnjega odpovedani in s tem tudi celotno naše javno delovanje. Svoje poslanstvo opravljamo še naprej, zato za vas skrbno pripravljamo ustvarjalne sete po izbiri za ustvarjanje doma. Kar naročite, hitro dobite. Dostava je varna in brezplačna. Vsak Ustvarjalni set Galerije C.C.U.
Vrstni red ljubezni z Vladom Ilićem v Zagrebu
petek, 14.5.2021 od 18.00 do 21.00, Posebne ponudbe
Češka beseda, Šubičeva 20, Zagreb, Dragi prijatelji, Profesor Vlado Ilić prihaja v Zagreb, z vami bo, da v tišini doživite čarobne trenutke konstelacijskega dela z enim najboljših svetovnih konstelatorjem, ki je metodo nadgradil s starim znanjem in edinstvenimi vzporednimi deli. Dobrodošli vsi na mednarodnem tridnevnem seminarju 14.-16.05.2021. Prijava na seminar po izjemno ugodni ceni za posameznike in pare poteka do 15.