Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (181)
Zoran Furman: Peru, Bolivija in Argentina
ponedeljek, 1.3.2021 ob 18.00, Kulturna prireditev
Na spletu, Splet,   Prvi del potovanja po Argentini in Čilu smo spoznali lani v mesecu decembru. V drugem delu predavanja nas bo pot vodila skozi Peru, Bolivijo in nazaj v Argentino. Potovanje bomo začeli v najlepšem perujskem mestu Arequipa, od koder se odpravimo na pohod v notranjost v sloviti kanjon Colca in opazujemo kralja andskih višav, kondorja.
ETIKA pot do pravega sebe
sobota, 6.3.2021 od 9.00 do 18.00, Osebnostna rast
Ulica Jožeta Jame 14, Ljubljana, Daychi center in Tadeja Tabitha Bradaš ETIKA - pot do pravega sebe   V sodelovanju z Zavodom Nova zora te vabim na neponovljivo potovanje v sebe.  Skozi različne teme, ki vključujejo 7 etičnih izzivov, osnove razvojne psihologije in psiholoških karakternih struktur, osnove nedualnega razmišljanja in bivanja se bomo podali na pot spoznavanja sebe.
Umetnost otrokom: Želva Vaska, kam pa kam?
sobota, 6.3.2021 od 10.00 do 11.00, Predstava za otroke
Sokolski dom Škofja Loka, Škofja Loka, ... Dovolila nam je pokukati v njene spomine. Njeno neverjetno potovanje po svetu pa se zdaj nadaljuje! Očarani nad vsem, kar nam je prinesel njen obisk, vstopamo z njo v novo pustolovščino, ki jo bomo z veseljem delili z vami.