Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (7)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Potopisno predavanje: Avstralija
torek, 26.3.2019 od 19.00 do 20.30, Počitnice in oddih
Ipavčev kulturni center Šentjur, Šentjur, Vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur, na potopisno predavanje Avstralija. Popotnica in predavateljica Andreja Avberšek svoje popotovanje opiše takole: "Mesec februar sva preživela na samostojnem 26-dnevnem potovanju po nerazviti Avstraliji z najetim 4×4 campervanom. Konec avstralskega poletja je še vedno pomenil visoke temperature in že nekaj dežja.
Potopisno predavanje Skandinavija
četrtek, 18.4.2019 ob 19.19, Kulturna prireditev
Knjižnica Velenje - študijska čitalnica, Velenje, Vabimo vas na potopisno predavanje o potovanju po Danski, Švedski in Norveški. Bi šli tja, kjer ni ljudi, kjer je pokrajina velika in narava divja kot pred stoletji? Potem vas vabimo, da se nam pridružite na potovanju po Danski, Švedski in Norveški skupaj z Damjanom Jevšnikom.
Potopisno predavanje Ladak
četrtek, 28.3.2019 ob 20.00, Kulturna prireditev
Kavarna Slamič, Ljubljana
Potopisno predavanje Japonska
torek, 2.4.2019 ob 19.30, Kulturna prireditev
Knjižnica Radovljica, Radovljica
Vtisi s poti čez ekvator na drugo stran Atlantika
torek, 26.3.2019 od 18.30 do 20.00, Strokovno izobraževanje
UP Fakulteta za humanistične študije, Titov trg 5, Koper, Geografski večeri UP Fakultete za humanistične študije Oddelek za geografijo UP FHŠ vabi na potopisno predavanje z naslovom Nekaj vtisov s poti čez ekvator na drugo stran Atlantika. Dr.
Divji zahod ZDA - Marija Kojek
četrtek, 4.4.2019 ob 18.00, Kulturna prireditev
Knjižnica Horjul, Slovenska cesta 17, 1354 Horjul, Horjul, Potopisno predavanje Nič ne more človeka pripraviti na razsežnosti majhnega dela ZDA, ki ponuja pogled na neskončno dolge ravne  ceste, rdeče osamelce najrazličnejših oblik sredi puščave,  neznatne razpoke v tleh, ki se odprejo v prave male kanjone, nad katerimi imajo monopol Navajo "indijanci", mogočno reko, ki vijuga skozi divjo pokrajino, ter prave kavboje, ...
Potopisni ponedeljki v Celici: Sicilija
ponedeljek, 8.4.2019 ob 19.00, Kulturna prireditev
Hostel Celica, Ljubljana, Božanski gelato; Dolina templjev; Eolsko in Egadsko otočje; mogočna Etna; prelepe plaže; nasadi mandljev, oliv in grozdja ter kaotična vožnja po mestih. Potopisno predavanje je namenjeno tudi staršem, ki jih zanima, kako izgleda potovanje z majhnim otrokom. Predavala bo Nataša Vrhovec. Vstop prost.