Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
ZDA parki in Brazilija - potopis pri Vagonu
četrtek, 6.6.2019 od 20.00 do 22.00, Kulturna prireditev
Vagonček, Študljanska 104,, Tudi letos si bomo prijetne poletne večere lahko popestrili s poslušanjem potopisnih predavanj iz različnih koncev sveta. Najlepše pa je, ker bomo lahko zunaj na svežem zraku, ob šumenju reke, vonju gozda in ob glasbi ptic. S seboj priporočam kakšno dekico, če vam bo hladno, da si ogrnete. Tokrat na bo Sašo pripovedoval o dogodivščinah, ki jih je doživel v ZDA in Braziliji.
Avanturistična in filmska Afrika - potopis Vagon
četrtek, 13.6.2019 od 20.00 do 22.00, Kulturna prireditev
Vagonček, Študljanska 104,, Tudi letos si bomo prijetne poletne večere lahko popestrili s poslušanjem potopisnih predavanj iz različnih koncev sveta. Najlepše pa je, ker bomo lahko zunaj na svežem zraku, ob šumenju reke, vonju gozda in ob glasbi ptic. S seboj priporočam kakšno dekico, če vam bo hladno, da si ogrnete. Tokrat nas bo Rok popeljal v avanturistično Afriko.
Oman in avantura z Jeep-i - potopis Vagon
četrtek, 20.6.2019 od 20.00 do 22.00, Kulturna prireditev
Vagonček, Študljanska 104,, Tudi letos si bomo prijetne poletne večere lahko popestrili s poslušanjem potopisnih predavanj iz različnih koncev sveta. Najlepše pa je, ker bomo lahko zunaj na svežem zraku, ob šumenju reke, vonju gozda in ob glasbi ptic. S seboj priporočam kakšno dekico, če vam bo hladno, da si ogrnete. Tokrat nam bo Sebastijan pokazal delček njegove avnture v Omanu.