Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (11)
Tango POP-ing
sreda, 24.1.2018 od 19.00 do 20.00, Plesna prireditev
Vegova ulica 8, Ljubljana, Tango POP-ing! Iskrice objema, dotika, čutenja, hoje, komunikacije v paru, glasbe....TANGO POP je projekt, katerega cilj je približati argentinski tango ljudem na svež, drugačen in inovativen način. Doživite svoj prvi zmenek s tangom! Igriv pristop k razumevanju fine komunikacije v tem čarobnem plesu.
Pop Design
sobota, 31.3.2018 od 22.00 do 5.00, Narodno-zabavna
Life klub, Mačkovci 80, Domžale, �LEGENDE PRIHAJAJO V LIFE� Nekdo bo rekel "a spet", večina bo rekla "YEEEEEEEES" �� Ko pride skupina POP DESIGN, je v LIFE-u zmeraj vroče � Hitro povabite prijatelje in prijateljice, da si rezervirate soboto, 31. marca, kjer bo zopet ODŠTEKAN ŽUR!�� Če ste že pozabili besedila pa preposlušajte spodnje komade��: NISEM TI VERJEL: https://www.youtube.
Stand up (MS) - Martina Ipša
petek, 26.1.2018 ob 20.00, Stand-up / impro
Hotel Zvezda, Murska Sobota, Stand up komičarka, ki je več kot le to. Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku, satirična TV oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. V polju humorja in odrskega ustvarjanja se uspešno predstavlja kot avtorica, scenaristka in igralka.
Stand up (LJ) - Martina Ipša
sobota, 27.1.2018 ob 16.00, Stand-up / impro
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Stand up komičarka, ki je več kot le to. Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku, satirična TV oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. V polju humorja in odrskega ustvarjanja se uspešno predstavlja kot avtorica, scenaristka in igralka.