Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (1)
Pop-Upstart: Alja Horvat in Zulu Zion
Že poteka - do petek, 22.3.2019, Kulturna prireditev
Center za kreativnost, Projektna pisarna Mabribor, Partizanska cesta 11, Maribor, ... Alja in Zulu Zion so združili veščine in se lotili še skupnega projekta - rezultati njihovega sodelovanja bodo na voljo tudi v pop-up trgovini. Na predstavitvenem pogovoru z vsemi ustvarjalci, ki bo v Projektni pisarni Centra za kreativnost potekal v četrtek, 21. marca 2019, z začetkom ob 18.
Nebojša Pop-Tasić: Onjegin
petek, 29.3.2019 ob 20.00, Drama
SNG Nova Gorica, Nova Gorica, V znamenitem romanu v verzih, nastajal je kar sedem let, je glavni junak peterburški plemič Jevgenij Onjegin, ki ima vse, vendar je zdolgočasen in naveličan življenja. Na podeželskem posestvu spozna sestri Olgo in Tatjano. Njegov prijatelj Lenski je zaljubljen v Olgo, sam pa začne dvoriti Tatjani. Tatjana se vanj zaljubi in mu v pismih izpove svoja čustva.
Klemen Bučan - 18+ stand-up comedy
petek, 24.5.2019 od 20.00 do 22.00, Stand-up / impro
10KA klub smeha, Mala ulica 5, Klemen Bučan je kariero v "šovbiznisu" začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot 5 let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor - Na robu preživetja", lani pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" na Kanalu A.