Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (48)
Razstava: Odgovor je pogovor
Že poteka - do nedelja, 4.7.2021, Muzejska razstava
Muzej pošte in telekomunikacij, Polhov Gradec 61, 1355 Polhov Gradec, Polhov Gradec, ... Ob tej obletnici smo v Muzeju pošte in telekomunikacij skupaj z ZPMS pripravili razstavo z naslovom  Odgovor je pogovor , s katero želimo poudariti pomen tovrstnih akcij. Ideja o telefonu za otroke se je porodila leta 1990 na pobudo Komisije za otrokove pravice pri ZPMS.
Od romana do filma - spletni pogovor s Klaro Muhi
sreda, 12.5.2021 od 17.00 do 18.00, Strokovno izobraževanje
Pedagoška fakulteta Maribor, Maribor, ... Klára Muhi je med drugim sodelovala pri nedavnih madžarskih uspešnicah, kot so O telesu in duši, Brazilci in Ti, ki so ostali. Med pogovorom nas bo uvedla v skrivnosti pisanja scenarijev, v proces prenosa knjižne predloge na filmsko platno in v zakulisje snemanja animiranih in dokumentarnih filmov.
(re)programiranje: Soodvisnost
ponedeljek, 10.5.2021 od 19.00 do 20.30, Kulturna prireditev
Aksioma - Spletni kanal, Ljubljana,   (re)programiranje: Soodvisnost Postčloveška politika Pogovor z Anab Jain Vodi Marta Peirano aksioma.org/reprogramming/sl V okviru (re)programiranje – Strategije za samoregeneracijo , festivala pogovorov, ki ga je za program Taktike & praksa zasnovala Marta Peirano. Delo Anab Jain prestavi ljudi v prihodnost.