Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (16)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (27)
Režiserji v dialogu: Pogovor o slovenski dokumentaristiki
četrtek, 27.9.2018 ob 21.00, Kino
Slovenska kinoteka, Miklošičeva 28, Ljubljana, Pogovor o slovenski dokumentaristiki bo vodila in usmerjala režiserka in producentka Petra Seliškar. Brezplačen vstop.
Skupina za intuitivno gibanje, ples in pogovor
sreda, 26.9.2018 ob 17.30, Osebnostna rast
Študijsko raziskovalni center za družino, Gosposvetska 1, Ljubljana, ... prisotnosti v tukaj in sedaj intuicije ustvarjalnosti igrivosti ozaveščanje in opuščanje omejujočih vzorcev… Vsako srečanje je sestavljeno iz dveh delov: iz gibalno – plesnega dela in pogovorno – psihoterapevtskega dela. Po potrebi bo del prostora na skupini namenjen tudi psihoedukaciji.
Kaj se pravi misliti? Pogovor ob izidu prevoda knjige Martina Heideggra
sreda, 26.9.2018 od 18.00 do 19.00, Kulturna prireditev
Knjigarna in papirnica Konzorcij, Ljubljana, ... (Dean Komel). Sodelujoči: dr. Dean Komel , dr. Brane Senegačnik , dr. Aleš Košar , pogovor bo vodila mag. Manca Erzetič .   Lepo vabljeni!   Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.
Pogovor ter pravljica z Rokom in Tino Marguč
četrtek, 27.9.2018 od 17.00 do 18.30, Kulturna prireditev
Knjižnica Laško, Aškerčev trg 4, Laško
Skupina za intuitivno gibanje, ples in pogovor
petek, 28.9.2018 ob 18.00, Osebnostna rast
Študijsko raziskovalni center za družino, Gosposvetska 1, Ljubljana, ... prisotnosti v tukaj in sedaj intuicije ustvarjalnosti igrivosti ozaveščanje in opuščanje omejujočih vzorcev… Vsako srečanje je sestavljeno iz dveh delov: iz gibalno – plesnega dela in pogovorno – psihoterapevtskega dela. Po potrebi bo del prostora na skupini namenjen tudi psihoedukaciji.
Ko sem bil mrtev + pogovor z Nicolo Lubitsch Als ich tot war
ponedeljek, 15.10.2018 ob 20.00, Kino
Slovenska kinoteka, Miklošičeva 28, Ljubljana, ... Glasbena spremljava v živo: Andrej Goričar (klavir), Jože Kregar (saksofon, klarinet). Projekciji sledi pogovor z Nicolo Lubitsch, režiserjevo hčerko, ki ga bo vodila Ivana Novak. Brezplačne vstopnice.
Na boljše z Damjano Bakarič
Danes od 18.00 do 19.00, Kulturna prireditev
Mestna knjigarna Maribor, Maribor, Pogovor z Damjano Bakarič , avtorico uspešnice Na tesnobi , ki v novi knjigi Na boljše razkriva kaj je v življenju najpomembnejše, če želimo biti zadovoljni. Z avtorico se bo pogovarjala Petra Greiner .   Tako, kot sem živela nekoč, sem izgorela; padla sem v hudo tesnobo, o čemer sem napisala tudi knjigo.
Na boljše z Damjano Bakarič
torek, 2.10.2018 od 18.00 do 19.00, Kulturna prireditev
Mestna knjigarna Novo mesto, Novo mesto, Pogovor z Damjano Bakarič , avtorico uspešnice Na tesnobi , ki v novi knjigi Na boljše razkriva kaj je v življenju najpomembnejše, če želimo biti zadovoljni. Z avtorico se bo pogovarjala Carmen L. Oven .   Tako, kot sem živela nekoč, sem izgorela; padla sem v hudo tesnobo, o čemer sem napisala tudi knjigo.
Festival slovenskega jazza,Ravne na Koroškem
sreda, 3.10.2018 od 18.00 do 19.00, Jazz, blues
Kulturni dom Ravne na Koroškem, Ravne na Koroškem, Predstavitev Jazzopisa Predstavitev četrtega Jazzopisa in pogovor z ustvarjalkami in ustvarjalci. 
Na boljše z Damjano Bakarič
petek, 5.10.2018 od 18.00 do 19.00, Kulturna prireditev
Knjigarna in papirnica Konzorcij, Ljubljana, Pogovor z Damjano Bakarič , avtorico uspešnice Na tesnobi , ki v novi knjigi Na boljše razkriva kaj je v življenju najpomembnejše, če želimo biti zadovoljni. Z avtorico se bo pogovarjala Carmen L. Oven .   Tako, kot sem živela nekoč, sem izgorela; padla sem v hudo tesnobo, o čemer sem napisala tudi knjigo.
Transspolna življenja v Sloveniji
sreda, 10.10.2018 ob 19.00, Kino
Filozofska fakulteta, Ljubljana, Ogled dokumentarnega filma in pogovor "Dokumentarni film Transspolna življenja v Sloveniji, ki predstavlja 10 transspolnih in cisspolno nenormativnih oseb iz raznih krajev države, govori o raznolikih doživljanjih lastne spolne identitete ter položaja transspolnih oseb v slovenski družbi.
Stand up show ''Back to Black''
torek, 30.10.2018 od 21.00 do 23.00, Stand-up / impro
Tobačna, Ljubljana, Zadnji od petih oktobrskih tematskih večerov v ČINČIN-u, katerega gostitelj bo Andrej Težak Tešky! ''BACK TO BLACK'' Večer črnega humorja. Ni lešpega kot pogovor o ''prepovedanih temah'', debata o tabujih, slišati naglas povedano tisto, kar si vsi po tihem mislimo! Gašper Bergant, Marko Žerjal ter Kaja Grozina bodo storili prav to.
Partnerstvo, Ljubezen in Intimnost
sobota, 10.11.2018 od 10.00 do 13.00, Strokovno izobraževanje
Studio Dansa, Vilharjeva 3, Ljubljana, Delavnica na tematiko globlje povezave s svojim partnerjem in učenja boljših komunikacijskih veščin, ki bo vsebovala tudi vpogled v pomen intimnosti. 3 urni pogovor in vaje so namenjene parom, ki želite poglobiti svoj partnerski odnos. Naučili se boste kako komunicirati bolj konstruktivno in kako izraziti svoje potrebe in želje na varen način.
Muzej tiska
četrtek, 10.1.2019 ob 18.00, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Ljubljana, Pogovor ob razstavi Časopis, prvi odtis zgodovine Pogovor z Alijem Žerdinom, avtorjem razstave; vodi: Patricija Maličev
Sanje o svobodi (tiska)
sreda, 23.1.2019 ob 19.00, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Ljubljana, Pogovor ob razstavi Časopis, prvi odtis zgodovine Marcel Štefančič jr. in Rok Čeferin razpravljata o zaplembah časopisov, bojih za svobodo tiska in si zastavljata vprašanje, kaj se je z medijsko svobodo zgodilo v zadnjih letih.
Biti novinar
sreda, 6.2.2019 ob 19.00, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Ljubljana, Pogovor ob razstavi Časopis, prvi odtis zgodovine Pogovor z Zorano Baković; vodi: Ali Žerdin