Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (23)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (91)
Maja Rozman: Štirje pasji časi
Že poteka - do sreda, 31.7.2019, Fotografska razstava
Zdravstveni dom Hrastnik, Hrastnik, Vabljeni na ogled fotografske razstave z naslovom Štirje pasji časi članice Fotografskega kluba Hrastnik Maje Rozman. Razstava je na ogled v galeriji zdravstvenega doma Hrastnik vsak dan do 31. 7. 2019.
The Masquerade of Life / Maškarada življenja
Že poteka - do sobota, 14.9.2019, Likovna razstava
Atelje Galerija, Gallusovo nabrezje 29, Ljubljana, Vabimo vas na otvoritev razstave akademske ilustratorke Nee Likar z naslovom THE MASQUERADE OF LIFE / MAŠKARADA ŽIVLJENJA. Otvoritev razstave bo v četrtek, 4. junija 2019 ob 19. uri, v Atelje Galeriji na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Vljudno vabljeni! "It is so wonderful when you meet someone who already had their mask off in this masquerade of life." - P. T.
Življenja reči
Že poteka - do sobota, 31.8.2019, Fotografska razstava
Galerija Fotografija, Levstikov trg 7, Ljubljana, ... Teja Miholič predmet umesti v polje konceptualne umetnosti, kjer tujek iz lastnega telesa poveča in preoblikuje, obenem pa z gibljivimi podobami smiselno opozarja na konec statične podobe v fotografskem mediju. Tilyen Mucik raziskuje predmet s stališča klasičnega tihožitja, ...
Zemlja BREZ LJUDI: na robovih umetnega življenja
Že poteka - do petek, 23.8.2019, Instalacija
Galerija Kapelica, Kersnikova 4, Ljubljana, ... Skozi umetniško delo se pred nami razpira odvisnost življenja od tehnologije, ki je prisotna na vseh ravneh našega delovanja. Špela Petrič (SI): 'Pristranskost, ...
Po sledeh Emone v pasji družbi
sobota, 5.10.2019 od 10.00 do 11.30, Druga rekreacija
Arheološki park Emonska hiša (Mirje 4), Ljubljana, ... Maksimalno število oseb je 25. Obvezne prijave sprejemamo na prijava@mgml.si in na 01 24 12 506. Da bo vodstvo pravo doživetje tudi za vaše kosmatince, bo s pasjim priboljškom poskrbela Pasja pekarna Hov Hov, ki se ji zahvaljujemo za podporo projektu.