Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (11)
  • Prireditelji (1)
  • Kino spored (1)
  • TV spored (40)
Terapevtska skupina 'Odnos - izziv ali stiska?'
ponedeljek, 21.10.2019 od 17.15 do 19.15, Osebnostna rast
Študijsko raziskovalni center za družino, Gosposvetska 1, Ljubljana, Terapevtska skupina "Odnos - izziv ali stiska? Srečanja na terapevtski skupini so namenjena vsem, ki močno in pogosto doživljate v nadaljevanju opisane občutke: nelagodje in občutek izpostavljenosti pri stikih z drugimi, prepričanje, da nisem v redu in strah, da ne bom zmogel/-a, stiskanje v prsih in nemir v večji družbi, ...
Mojca Majerle: Vložek v partnerski odnos se povrne
sobota, 19.10.2019 od 17.00 do 18.00, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Ljubljana, ... Navdihuje jo raziskovanje Življenja. Partnerski odnos je kompleksen odnos. Eden izmed najpomembnejših odnosov v našem življenju. Naporen odnos. Navdihujoč odnos in odnos, v katerem lahko konstantno odkrivamo sebe ter drugega.
Psica La Chienne
petek, 18.10.2019 ob 19.00, Kino
Slovenska kinoteka, Miklošičeva 28, Ljubljana, Jean Renoir, Francija, 1931, 35mm, 1.37, čb, 95', svp Morda Renoirjev najbolj oster in hladen film se osredotoči na trgovca in njegov odnos z žensko, ki jo pretepa njen fant. Trgovec se vplete v spor, ženski pomaga in se vanjo postopoma zaljubi. Življenja treh postajajo vse bolj prepletena in film vse bolj temačen.
Eko pod zeleno smreko, ustvarjalna delavnica
sobota, 19.10.2019 od 11.00 do 12.00, Prireditev za otroke
Otroški kulturni center Krice krace, Kranj, Pri ustvarjanju se v glavnem ukvarjamo z reciklažnim materialom, namen je osveščati, da se za ustvarjanje lahko porabi vse, kar leži okrog nas. Vzgajamo otrokom odnos do narave, njene zaščite, varovanju njenih virov, ustrezne obdelave naravnih materialov... Delavnice so brezplačne, starostno neomejene – mlajšim lahko pomagajo starši, dedki, babice, večji lahko ustvarjajo sami s pomočjo mentorja.
Življenjska popotovanja: Andreja Cilenšek
ponedeljek, 21.10.2019 ob 19.00, Kulturna prireditev
Knjižnica Moste, Zaloška 61, Ljubljana, Andrejo Cilenšek je od nekdaj privlačila tematika smrti, zato dela kot vodja detabuizacije pri Slovenskem društvu hospic. Zaveda se, kako pomembno je razčistiti naš odnos do življenja in smrti. Poudarja pomen polnega, pristnega in čim bolj iskrenega občutenja, ki nas vodi v poznavanje sebe v globine in širine. Za podporo pri tem je pripravila vodnik v notranji svet z naslovom Knjiga Življenja.
Pogovorni večer z Andrejo Cilenšek
ponedeljek, 21.10.2019 od 19.00 do 20.30, Osebnostna rast
Knjižnica Jožeta Mazovca (bralnica), Zaloška cesta 61, Ljubljana, Andrejo Cilenšek je od nekdaj privlačila tematika smrti, zato dela kot vodja detabuizacije pri Slovenskem društvu hospic. Zaveda se, kako pomembno je razčistiti naš odnos do življenja in smrti. Poudarja pomen polnega, pristnega in čim bolj iskrenega občutenja, ki nas vodi v poznavanje sebe v globine in širine. Za podporo pri tem je pripravila vodnik v notranji svet z naslovom Knjiga Življenja.
Komunikacija v partnerstvu - coaching
četrtek, 24.10.2019 ob 15.00, Osebnostna rast
Medvedova cesta 28, Ljubljana, Delavnice in coachingi za pare. Za boljši stik, tekoč odnos, avtentičnost in razrešitev bolečin. Izvajalka: Darja Taisa Cerkvenik, prof. defektologije, coachinja, trenerka komunikacije Kontakt: 031 505 788, taisa@taisa.si. Več informacij dobite na spletni strani taisa.si. Žirafa je simbol povezovalne komunikacije, šakal pa razdiralnega jezika.
Eko pod zeleno smreko
sobota, 26.10.2019 od 11.00 do 12.00, Izobraževanje za otroke
Otroški kulturni center Krice krace, Kranj, Pri ustvarjanju se v glavnem ukvarjamo z reciklažnim materialom, namen je osveščati, da se za ustvarjanje lahko porabi vse, kar leži okrog nas. Vzgajamo otrokom odnos do narave, njene zaščite, varovanju njenih virov, ustrezne obdelave naravnih materialov... Delavnice so brezplačne, starostno neomejene – mlajšim lahko pomagajo starši, dedki, babice, večji lahko ustvarjajo sami s pomočjo mentorja.
Tečaj Boljši Trener
sobota, 16.11.2019 od 9.00 do 17.00, Strokovno izobraževanje
BODIFIT DOMŽALE fitnes in wellness center, Breznikova ulica 17, 1230 Domžale, Tečaj BOLJŠI TRENER! Na tečaju se boste dotaknili koncepta prodaje in uspešnosti v vodenju in svetovanju strankam na fitnesu. Poudarek bo na liku osebnega trenerja in kako vzpostaviti odličen odnos s stranko.
Norčije v spalnici
ponedeljek, 25.11.2019 ob 19.30, Komedija
Dom kulture Velenje, Titov trg 4, Velenje, Sobota zvečer. Malcolm in Kate, ki sta se nedavno vselila v novo stanovanje, priredita zabavo, na katero – tudi zato, da bi morda vsaj nekoliko "uredila" skrhan odnos njunih dveh prijateljev – povabita tudi Trevorja in Suzano.
Seks nasveti od A do Ž
sreda, 18.12.2019 ob 20.00, Komedija
Kulturni dom, Mengeš, SEKS NASVETI OD A DO Ž ŽGEČKLJIVA KOMEDIJA, V KATERI BOSTE ZARDEVALI, SE OD SRCA NASMEJALI IN DEFINITIVNO IZBOLJŠALI SVOJ ODNOS! ALI PA DOBILI NOVEGA LJUBIMCA! Igrajo: MARKO MILADINOVIĆ, NADIYA BYCHKOVA in PRIMOŽ VRHOVEC Režija: NINA KLEFLIN Končno, razsvetljenje! Več smeha in boljši seks! Kajti...