Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (11)
  • Prireditelji (1)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (50)
Seminar Kakovostna komunikacija v medosebnih odnos
ponedeljek, 10.12.2018 od 9.00 do 15.30, Strokovno izobraževanje
Ljubljana, Ljubljana, Medosebni odnosi so zelo pomemben del naših vsakdanjih življenj, prinašajo nam zadovoljstvo in občutek izpolnjenosti, lahko pa so tudi vir razočaranj, nezadovoljstva in skrbi. Na seminarju bomo spoznali kako velik vpliv ima komunikacija na medosebne odnose, se seznanili s pogostimi ovirami uspešne komunikacije, ter analizirali in urili svoje komunikacijske sposobnosti.
Komunikacija v partnerstvu
četrtek, 15.11.2018 ob 15.00, Osebnostna rast
Medvedova cesta 28, Ljubljana, Delavnice in coachingi za pare. Za boljši stik, tekoč odnos, avtentičnost in razrešitev bolečin. Izvajalka: Darja Taisa Cerkvenik, prof. defektologije, coachinja, trenerka komunikacije Kontakt: 031 505 788, taisa@taisa.si. Več informacij dobite na spletni strani taisa.si. Žirafa je simbol povezovalne komunikacije, šakal pa razdiralnega jezika.
Eko pod zeleno smreko
sobota, 17.11.2018 od 11.00 do 12.30, Izobraževanje za otroke
Otroški kulturni center Krice krace, Kranj, Pri ustvarjanju se v glavnem ukvarjamo z  reciklažnim materialom, namen je osveščati, da se za ustvarjanje lahko porabi vse, kar leži okrog nas. Vzgajamo otrokom odnos do narave, njene zaščite, varovanju njenih virov, ustrezne obdelave naravnih materialov...
Porodna bolečina ali izvor moči? Priprave na porod
torek, 20.11.2018 od 17.00 do 19.00, Strokovno izobraževanje
STUDIO EVIANA, Špruha 19, IOC TRZIN, TRZIN, ... Nanjo se je potrebno odzivati - obstaja mnogo prijetnih naravnih načinov, brez stranskih učinkov. Bolečina izhaja iz telesa, vendar nanjo zelo vpliva kakšen odnos imamo do nje. Popadki odpirajo telo, ki je narejeno, da se v času poroda odpre Občutja ob tem (bolečina) niso posledica poškodb v telesu.
Cankar strip s Pižamo, Gombačem in Rozo
sreda, 21.11.2018 od 9.30 do 11.00, Uprizoritev
Cankarjev dom Ljubljana, Linhartova dvorana, Ljubljana,       Knjižna dela Cankar v stripu so izhodišče nenavadnega stripovskega performansa treh vrhunskih slovenskih avtorjev.
Access Energetic FaceLift z Ano Omanovič
četrtek, 22.11.2018 od 10.00 do 17.00, Osebnostna rast
Kmetija Ježek, Ljubljana, ... Z njim "brišete" sledi staranja, prav tako pa pomladimo celo telo. Po pričevanju prejemnic tega tretmaja, se prenovi in aktivira tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več kreirati. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo. Po tretmanu se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim: Oživiš, učvrstiš, ...
Eko pod zeleno smreko
sobota, 24.11.2018 od 11.00 do 12.30, Izobraževanje za otroke
Otroški kulturni center Krice krace, Kranj, Pri ustvarjanju se v glavnem ukvarjamo z  reciklažnim materialom, namen je osveščati, da se za ustvarjanje lahko porabi vse, kar leži okrog nas. Vzgajamo otrokom odnos do narave, njene zaščite, varovanju njenih virov, ustrezne obdelave naravnih materialov...
Prvi stik z dojenčkom (Priprave na porod)
torek, 4.12.2018 od 17.00 do 19.00, Strokovno izobraževanje
STUDIO EVIANA, Špruha 19, IOC TRZIN, TRZIN, Rojstvo je trenutek največje spremembe. Preneha se dosedanji odnos, mati in otrok prenehata bivati skupaj. Kako želimo preživeti prve trenutke po rojstvu? Zakaj je prva ura po rojstvu "sveti čas", ki ga nihče ne bi smel motiti? Kdaj je dojenček najbolj srečen? Ne bojte se, da boste svojega dojenčka z ljubeznijo in pozornostjo razvadili. Nasprotno, dali mu boste zdravo osnovo za življenje.
Peter Ferlan: Path To Success
sreda, 12.12.2018 do ponedeljek, 14.1.2019, Alternativa, urbana
DobraVaga, Ljubljana, ‘’Ali je vaše življenje neuspeh? Je vsak dan ponedeljek? Ali vajeti življenja ne držite v svojih rokah? Vas prijatelji zapuščajo zaradi zadaha? Se vam ob spominu na prvi spolni odnos ulije kri iz nosu? Se še zmeraj ljubite v temi? Niste končali igre Tetris? Ne hodite v fitnes zaradi patološke poraščenosti hrbta? Nimate orožnega lista? Plačujete davke? Po vas ni imenovan noben lunin krater? ...
UGLEDAL JE OSLA NEOSLA - Gledališka predstava
nedelja, 23.12.2018 ob 17.00, Drama
Vetrinjski dvor, Vilinski oder, Maribor, Predstava po motivih Cankarjevih črtic Iz tujega življenja. Kadar govorimo o Ivanu Cankarju, redko omenjamo njegov odnos do živali, saj se ta aspekt Cankarjevega pisanja v literarni zgodovini dojema kot marginalen. Predstava "Ugledal je osla neosla" izhaja iz Cankarjeve živalske črtice Istrski osel, ki je bila prvič objavljena leta 1911 v Slovenskem narodu.
Poslovna pogajanja
četrtek, 14.3.2019 od 9.00 do 16.00, Strokovno izobraževanje
PLANET GV, Likozarjeva 3, Ljubljana, Kako se pogajati tako, da boste dosegli, kar želite, in ohranili dober odnos z drugo stranjo? Na delavnici se boste poglobili v psihološka načela, ki v vsakem od nas vplivajo na to, zakaj se pogajamo, kako se pri tem odzovemo, in tudi na izid pogajanj.