Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (0)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (5)
Na terapiji 16. del, 1. sezona,
26.1.20 17.15, Kanal A
Igor Samobor, Jana Zupančič, Marko Mandić, Maša DergancNa terapiji I.Maša Romanu zelo podrobno pripoveduje o večeru z Matejem. O seksu in mislih, ki so se ji vmes podile po glavi. Zelo slikovito opiše orgazem in še doda, da bi moral biti ponosen nanjo, ker se ji je uspelo tako povezati sami s sabo. Roman meni, da to dela iz nekega maščevanja do njega, saj je Matej njegov pacient, on pa jo je zavrnil. Maša se s tem seveda ne strinja.Na terapiji Na terapiji I.
Na terapiji 17. del, 1. sezona,
26.1.20 17.45, Kanal A
Igor Samobor, Jana Zupančič, Marko Mandić, Maša DergancNa terapiji I.Matej pride na terapijo prezgodaj in pojasni, da se je želel ustaviti v službi, pa so ga na vhodu zavrnili, ker ni imel s seboj osebnega dokumenta. Tokrat je isti večer, ki sta ga preživela z Mašo, opisan z Matejeve strani. Cel večer se mu je zdel splaniran kot ritual parjenja, najprej večerja in nato spalnica.Na terapiji Na terapiji I.
Na terapiji 18. del, 1. sezona,
26.1.20 18.05, Kanal A
Igor Samobor, Jana Zupančič, Marko Mandić, Maša DergancNa terapiji I.Zarja pride na terapijo kar z nočne zabave, oblečena v kratko krilo in visoke pete, tokrat prvič brez mavca na rokah. Očitno je za njo dolga noč. Večkrat omeni Romanu, da ve za pogovor med njim in njeno mamo. Po pogovoru o prejšnji noči jo Roman prosi, naj mu pove o nesreči in Zarja mu v joku pripoveduje, kaj se je zares podilo po njenih mislih v času nesreče.Na terapiji Na terapiji I.
Na terapiji 19. del, 1. sezona,
26.1.20 18.35, Kanal A
Igor Samobor, Jana Zupančič, Marko Mandić, Maša DergancNa terapiji I.Po prepiru na prejšnji seansi Aleša ni bilo domov do zjutraj in Dana je zelo jezna, ker jo ima za samoumevno in niti ne vidi možnosti, da ona ne bi prišla pravočasno domov k sinu. Oba sta se znašla v slepi ulici, saj ju stvari, ki so ju včasih privlačile na drugem, zdaj odbijajo. Kot da bi s terapijo njun odnos še poslabšala.Na terapiji Na terapiji I.
Na terapiji 20. del, 1. sezona,
26.1.20 19.05, Kanal A
Igor Samobor, Jana Zupančič, Marko Mandić, Maša DergancNa terapiji I.Roman se pojavi na Eminem pragu z ribami v vrečki, saj se namerava ob koncu napornega tedna malo potolažiti. 17-letna Zarja se je v njegovi ordinaciji onesvestila, ker je v njegovi kopalnici našla in vzela več uspavalnih tablet. Majda je odšla na potovanje v Rim s svojim ljubimcem, in ne nazadnje tudi Maša in njeni podrobni opisi noči z Matejem, je kar preveč za en teden.Na terapiji Na terapiji I.
Za iskalni pojem na terapiji ni napovedanih dogodkov ali pa je dogodek že minil.

Poskusite ponovno z drugimi besedami ali preverite, če se niste zatipkali.