Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (4)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (55)
Ženske so z lune, moški so z marsa
torek, 28.1.2020 od 19.15 do 21.00, Osebnostna rast
VEGEvita, Žolgarjeva ulica 6, Slovenska Bistrica, VSEBINA Ko je srečna ženska so srečni vsi, ko pa ji je težko, je težko vsem; kako to? Skrivnosti ženske in moške narave Kako se dotakniti srca (in ne ega) ženske in moškega? Kaj najbolj očara in odbija ženske ter kaj moške? Nauči se pridobiti absolutno pozornost in zvestobo partnerja Partnerju in družinskim članom pomagaj postati najboljša verzija samega sebe Si neopazna za moške, ...
Ženske so z lune, moški so z marsa
četrtek, 30.1.2020 od 19.10 do 21.00, Osebnostna rast
Annu center, Reška cesta 15, Kočevje, VSEBINA Ko je srečna ženska so srečni vsi, ko pa ji je težko, je težko vsem; kako to? Skrivnosti ženske in moške narave Kako se dotakniti srca (in ne ega) ženske in moškega? Kaj najbolj očara in odbija ženske ter kaj moške? Nauči se pridobiti absolutno pozornost in zvestobo partnerja Partnerju in družinskim članom pomagaj postati najboljša verzija samega sebe Si neopazna za moške, ...
Knjižna doživetja - Lazarjeve ženske
sreda, 29.1.2020 od 18.30 do 20.00, Kulturna prireditev
Knjižnica Bežigrad, Einspielerjeva ulica 1, Ljubljana, Januarja se bomo na Knjižnih doživetjih pogovarjali o izjemnem delu Lazarjeve ženske, romaneskni pripovedi, ki skozi različna zgodovinska obdobja spremlja genija in nemalokrat težavnega človeka Lazarja Lindta. Avtorica Marina Stepnova, ki je za delo dobila ruskega bookerja, je bila lansko leto tudi gostja na slovenskem knjižnem sejmu. Pogovor bo vodila Nadja Ebner.
Mesec Marec - Mesec za Ženske
sreda, 25.3.2020 od 20.00 do 21.00, Festival
Kranjska gora, Kranjska Gora, ... Vstopnine ni. ZAPOLNJENA VSA MESTA! 25.3.2015 se je možno naročiti na nosečniški fotošuting in predavanje Joga za nosečnice , ki bo potekal na Jesenicah, lokacija MCJ Jesenice, v sodelovanju s Foto Vidmar. Paket: 50€ za sklop obdelanih fotografij in predavanje. RAZPRODANO! 27.3.2019 bo potekala delavnica Joga za otroke v Knjižnici Kranjska Gora od 16.00 do 17.00.
Ženske, duševno zdravje in procesi okrevanja
ponedeljek, 1.6.2020 ob 18.00, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Kosovelova dvorana, Ljubljana, dr. Darja Zaviršek V zgodovini je veljal rek, da je »normalna ženska nora ženska«; zgodovino medicine in psihologije so preplavljale podobe histeričark, nimfomank in depresivnih žensk. Moški zdravniki in drugi strokovnjaki so jih opazovali, interpretirali njihovo vedenje in jih patologizirali. V drugi polovici 20. stoletja je nastal velik premik v razmišljanju, ki je kontekstualiziral t. im.