Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (12)
  • Prireditelji (3)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (28)
Moški so z Marsa, ženske so z Venere
petek, 26.1.2018 ob 20.00, Komedija
Logatec, Narodni dom, Logatec,  Avtor teksta: Paul Dewandre Igra: Denis Avdić Režija: Gašper Tič Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju partnerskih odnosov, John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši.
Moški so z Marsa, ženske so z Venere
sobota, 27.1.2018 ob 20.00, Komedija
Celjski dom Celje, Celje,  Avtor teksta: Paul Dewandre Igra: Denis Avdić Režija: Gašper Tič Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju partnerskih odnosov, John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši.
Moški so z Marsa, ženske so z Venere
ponedeljek, 29.1.2018 ob 20.00, Komedija
Gledališče Koper, Koper,  Avtor teksta: Paul Dewandre Igra: Denis Avdić Režija: Gašper Tič Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju partnerskih odnosov, John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši.
Moški so z Marsa, ženske so z Venere
sreda, 14.2.2018 od 20.00 do 21.45, Komedija
Narodni dom Maribor, Maribor, ... Govorite, razlagate, se trudite... a ne gre in ne gre. Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju partnerskih odnosov, John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši.
Moški so z Marsa, ženske so z Venere
petek, 16.2.2018 ob 19.30, Komedija
Kulturni center, Litija,  Avtor teksta: Paul Dewandre Igra: Denis Avdić Režija: Gašper Tič Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju partnerskih odnosov, John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši.
50 odtenkov ženske - Barbi Šov
Danes od 20.00 do 22.00, Komedija
Klub KGB, Vojašniški trg 5, Maribor, Komedija 50 ODTENKOV ŽENSKE Ženske so slabše voznice, neprestano govorijo in so popolnoma nerazumne, ko pride "tisti čas" v mesecu. Obožujejo čokolado, rdeče vino in petje pod tušem. Ko se pokvari pralni stroj, takoj pokličejo strokovnjaka, za zamenjavo žarnice pa prosijo soseda ali svojega dragega. So vedno urejene in v zadnjem stilu z modo, na zalogi pa imajo nešteto parov čevljev.
MOČ ŽENSKE - transformacijski seminar
sobota, 10.2.2018 od 9.30 do 15.30, Osebnostna rast
Ljubljana, Ljubljana, ... Na srečanjih vsaka udeleženka dobi priložnost, da se skozi voden proces karmične diagnostike sooči in ozavesti vzroke za blokirano / omejeno / ranjeno / potlačeno žensko moč. Pri tem se bomo še posebej usmerile v reševanje intimnih in primarnih družinskih odnosov, ...
Letni nastop učencev plesa in baleta GŠ Kamnik: Glej Larsa z Marsa!
petek, 13.4.2018 do sobota, 14.4.2018, Plesna predstava
Dom kulture Kamnik, Fužine 10, Kamnik, ...   Avtor pravljice in glasbe: Blaž Pucihar Koreografija: Ana Trojnar Premiera: petek, 13. april ob 19.00 Ponovitev: sobota, 14. april ob 17.00 in 19.00 O pravljici:  Na Marsu je vroč dan, ko Lars, mali zvedavi Marsovček, na šolskem igrišču najde piščal.
Moški ne jočejo (Muškarci ne plaču)
torek, 24.4.2018 ob 17.00, Kino
Cankarjev dom, Kosovelova dvorana, Ljubljana, Režija: Alen Drljević Bosna in Hercegovina, Slovenija, Hrvaška, Nemčija, 2017, 98' Scenarij: Alen Drljević, Zoran Solomun Fotografija: Erol Zubčević Glasba: Dado Jehan Igrajo: Boris Isaković (Miki), Leon Lučev (Valentin), Emir Hadžihafizbegović (Merim), Sebastian Cavazza (Ivan), Boris Ker (Jasmin), Ermin Bravo, Ivo Gregurević Nagrade: Karlovi Vari 2017, ...
Peter Kolšek: Cankar in ženske
sreda, 9.5.2018 ob 19.00, Kulturna prireditev
Cankarjev dom, Kosovelova dvorana, Ljubljana, Predavanje ob uprizoritvi Iz lepih časov Ob raziskovanju Cankarjeve zapuščine predavatelj ugotavlja, da je bilo njegovo razmerje do žensk v prvih petnajstih letih odraslega življenja (1895–1910) razmeroma živahno in zapleteno. Zadnjih osem let je bilo živahno veliko manj, zapleteno pa bolj. Gre za precej spregledano tematiko cankaroslovja.
Sveta spolnost in notranja alkimija za ženske
petek, 25.5.2018 ob 18.00, Osebnostna rast
Festivalna dvorana, Ljubljana, Seminar z Leyolah Antara: Sveta spolnost in notranja alkimija za ženske, 25.–27. maj 2018   Leyolah Antara je utemeljiteljica metode Kundalini ples, ki jo poučuje že več kot 22 let. Njena metoda sodi v sam svetovni vrh, saj prevaja ekstatične ključe Bele tantre – skozi gib, usmerjeno dihanje, vaje z maternico oz.
Delavnica Ljubeča družina: Notranji moški
sobota, 16.6.2018 od 10.00 do 20.00, Osebnostna rast
Tempelj POT SRCA, Glavni trg 24, Novo mesto, Novo mesto, ... " Tri zaporedna srečanja z naslovom "Ljubeča družina" so namenjena globokemu arhetipskemu pogledu nase – v svoje globine se zazremo z očmi moškosti, ženskosti in otroškosti.