Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (34)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (92)
Ljubljana. Zgodovina. Mesto. (Začasno zaprto)
Že poteka - do četrtek, 31.12.2020, Muzejska razstava
Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15, Ljubljana, ... od železnega obrednega meča, ki je v srednjem veku končal v Ljubljanici, do bodeče žice, s katero je bilo mesto obdano med drugo vojno ... to je le drobec zgodb nekaj tisočletne ljubljanske zgodovine, predstavljene na razstavi Ljubljana. Zgodovina. Mesto.
Kako je nastajalo najlepše mesto na svetu
Že poteka - do četrtek, 31.12.2020, Razstava za otroke
Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15, Ljubljana, Drage družine, postanite časovni popotniki! Naj raziskovanje razstave Ljubljana. Zgodovina. Mesto. v Mestnem muzeju Ljubljana postane prava pustolovščina! Vkrcajte se v časovni stroj in odkrijte, kako je skozi tisoče let nastajalo najlepše mesto na svetu. V muzejski trgovini vam bomo izdelali potni list in vas opremili s kovčkom – ne skrbite, prtljaga je že pripravljena.
Mesto bere literature sveta
Že poteka - do ponedeljek, 3.5.2021, Kulturna prireditev
Na spletu, Ljubljana, Bralne sprehode zaključujemo z deseto, zadnjo sezono prvega niza bralnega projekta  Mesto bere , s katerim tudi letos pričenjamo  3. decembra , na Ta veseli dan kulture. Tokrat vas vabimo k bralnim užitkom z vznemirljivim seznamom knjižnih naslovov avtorjev in avtoric iz vsega sveta. Na bralni seznam smo letos uvrstili 100 zanimivih knjižnih naslovov sodobnih literarnih ustvarjalcev.
Vilinsko mesto: Sweet Tooths
petek, 11.12.2020 od 19.00 do 20.00, Mešana glasba
Vetrinjski dvorec, Maribor
Vilinsko mesto: Tinkara Kovač
petek, 18.12.2020 od 19.00 do 20.00, Mešana glasba
Vetrinjski dvorec, Maribor